• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

11 Aralık 2020 21:39

Çayyolu Tesisat ile Kaliteli Hizmet

Çayyolu Tesisat ile Kaliteli Hizmet

Çayyolu tesisat firması tüm tesisat sorunlarınızı çözmek için sizi bekliyor. Evlerde ve iş yerlerinde sıklıkla ihtiyaç duyulan tesisat işlemleri, ince bir ustalık gerektirmektedir. Yapılan işin dayanıklı ve iyi bir şekilde yapılabilmesi için de mutlaka işinin ehli uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Farkında olmasak da günlük rutinlerimizde birçok tesisatı sıklıkla kullanmaktayız. Bunlar işlerimizi yapmamızı kolaylaştırmakta ve yaşamımızı sürdürmekte zaruri olan sistemlerdir. Gerek su gerekse elektrik tesisatlarının yanında daha çok ayrıntı ve işçilik gerektiren her türlü işlem sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Tesisat denildiğinde çok daha fazla bir iş alanı söz konusu olduğu için de her türlü tamirat ve onarım aşamasında sizlere en iyi hizmetler verilmektedir.

 

Tesisat işlemleri içerisinde birçok farklı hizmet barındırmaktadır. Peki, Çayyolu tesisat dendiğinde sizlere ne gibi hizmetler sunulmaktadır. Bu hizmetler;

 

  • Kombi Tamiratı Bakımı,
  • Kalorifer Tesisatlarının Bakımı
  • Peteklerin Temizliği ve Bakımları
  • Su Depolarının Temizliği
  • Su Tesisatı ve Onarımı
  • Çatı Aktarma ve Tamiratı
  • Hidrofor Montajı ve Satışı
  • Doğalgaz Tesisatlarının Tamiri ve Montajı
  • Alçıpan Duvar Yapımı
  • Kalorifer Tesisatı
  • Shingle Çatı ve Kaplamaları
  • Ocak Dönüşümü

gibi hizmetler Çayyolu tesisat tarafından sizlere sunulan hizmetler arasında yer almaktadır. Ayrıca talebinize göre yukarıda belirtilen hizmetlerin dışında da sizlere yardımcı olunabilmektedir. İletişime geçerek talebiniz ve bakımını yaptırmak istediğiniz ekipmanlar ile ilgili bilgi verebilir, fiyat ve süreçle ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

 

Yıllara dayanan deneyimlerimiz sayesinde yüksek memnuniyet derecesine sahip olan nadir firmalar yer almaktadır. Özel bir işçilik gerektiren bu hizmetler ile güçlü referanslar ise çok önemlidir. Bilgi gerektiren iş süreçlerinin bulunması ve iş güvenliğinin yanında sizlerin güvenliğinin de söz konusu olması nedeniyle mutlaka profesyonel ekipler tarafından yapılması uygun olmaktadır.

 

Düzenli Tesisat İşlemleri Neden Önemlidir?

Konforlu yaşantınızı idame ettirebilmek için düzenli olarak işlem gerektiren tesisatların bakımının yapılması büyük bir önem arz etmektedir. Çünkü aksatılan ve ertelenen bu işler ileride daha büyük maddi ve manevi kayıplara neden olabilmektedir.

 

Çayyolu Su Tesisat Bakımı

Örneğin su tesisatları; doğal suların borular yardımı ile yaşam alanlarımıza ulaştırıldığı sisteme verilen genel bir isimdir. Zamanla kullanımlarının eskimesi veya herhangi bir darbe almaları büyük çapta arızalara yol açabilmekte ve rutin günlük faaliyetlerimizi engelleyebilmektedir. Banyo ve mutfaklarda su giderlerinin her gün kullanılması zaman zaman kötü kokulara ve tıkanıklıklara yol açabilmektedir. Bu gibi durumlarda ivedi bir şekilde uzman kişilerden yardım alınmalı ve sorunun olduğu bölgelerde tesisat işlemleri gerçekleştirilmelidir.

 

Çayyolu Doğalgaz Tesisatı Bakımı

Doğalgaz tesisatı söz konusu olduğunda mutlaka düzenli bakım isteyen işlemlerden biridir. Aksi takdirde sonuçları hayati kayıplarla son bulabilen arızalar oluşması mümkün olmaktadır. Kombi ve kalorifer borularının içerisinde oluşan kireç, pas ve çamurlar hem istediğiniz verimi alamamamıza hem de faturanıza yansıyacaktır. Bu nedenle kış mevsimine giriş yapmadan önce profesyonel kişiler tarafından bakım işleminin mutlaka yapılması gerekir. Sizlere sunduğumuz alanında uzman ve profesyonel firmalar sayesinde doğalgaz peteklerinizi dilediğiniz zamana bakım sürecinden geçirebilirsiniz.

 

Çayyolu Su Deposu Temizliği ve Bakımı

Su deposu temizliği, su deposunun tamamen boşaltılması ile gerçekleştirilen bir işlemdir. Depo boşaltıldıktan sonra özel kimyasallar ile depo tamamen temizlenir. Dibinde yer alan çamur vb. artıklar boşaltılır. Temizlik işleminde kullanılan kimyasallar son derece hassas ve güçlü oldukları için uzman kişiler tarafından yapılması son derece önemlidir. Uzman kişiler tarafından yapılmadığı takdirde zehirlenmelere veya su deposunda kalıcı hasarlara kadar gidebilmektedir.

 

Çayyolu Çatı Onarımı ve Bakımı

Çatı onarımı ise evlerin ve iş yerlerinin kaliteli kullanımı için kritik bir önem arz etmektedir. Çatının yükseltilmesi, onarımı veya tamiratı hem tehlikeli hem de bilgi gerektiren bir faaliyet olması sebebiyle mutlaka bilgili ve usta kişiler tarafından yapılmalıdır. Detaylı ve zor bir işlem olması, belirli bir süre gerektirmesine de neden olmaktadır. Tamirat gerektiren bölge veya bölgeler belirlendikten sonra duruma göre çatı altında bulunan yalıtım malzemesi ve çatı örtüsü dediğimiz kiremitler de değiştirilebilmektedir. Aynı zamanda su giderleri, baca ve baca dipleri de temizlenerek gerekli bakımlar yapılır. Sadece estetik görünüm sebebiyle çatı yükseltme gibi işlemlerin talep edilmesi durumunda uzmanlar ve konut sahipleri ile ortak bir çalışma yapılarak isteğe göre çatı düzenlemesi de yapılabilmektedir. Özellikle çatı katına sahip daireler ve iş yerlerinde iç kısımların yüksekliğinin yetersiz olması, çatı yükseltme konusunda en çok talep gelme nedenleri arasındadır.

 

Çayyolu Petek Temizliği ve Bakımı

Petek temizliği işlemleri ise sadece profesyonel tarafından yapılması gereken işlemlerden birisidir. Temizlik işlemi yapılırken içerisinde asit barındırmayan kimyasallarla birlikte özel bir makine eşliğinde gerçekleştirilmektedir. Peteğin içinde oluşan tortu, kireç ve sıkışan havanın dışarı çıkarılması için sıkıştırılmış su ve hava kullanılmaktadır. Petek içerisindeki tortular ve hava tamamen çıkana kadar bu işlem devam eder. Temizlik işlemi gerçekleştikten sonra tüm parçalar yerine takılır ve en son tekrar peteğin havası alınır. Bu bakım işleminin ortalama olarak 5 yılda bir yapılması önerilmektedir. Bireysel olarak yapılan bakım işleri tehlikeli ve eksik olabileceği için mutlaka bilirkişiler tarafından yapılması önerilmektedir.

 

Tesisat İşlemleri Zamanında Yapılmaması Durumunda Ne Olur?

Tesisat işlemleri zamanında yapılmaz ise maddi yönden birçok zarar yaratabilmektedir. Aynı zamanda daha büyük problemler çıkabileceği için zaman kaybına da neden olmaktadır. Tüm bunların aksine yazımızın başında belirtmiş olduğumuz tesisat çeşitlerinin bazıları aksatılması durumunda tehlikeli sayılabilecek durumlar oluşturabilmektedir.
Örneğin; doğalgaz ve petek bakımı gibi tesisat işlemleri düzenli yapılmadığında sızıntılara ve kaçaklara yol açtığı için yıkıcı sonuçlar doğurabilir. Ayrıca tesisata konu olan alet ve sistemlerin bozulmasına, eskimesi ve çürümelerine de neden olabilmektedir. Veya su borusu hatlarının yenilenmemesi bakımlarının yapılmaması da su baskınlarına ve borularda patlamalara neden olabilmektedir. Ancak düzenli bakım ve temizlik sayesinde bu gibi durumlar minimize edilerek kontrol altına alınabilmektedir.

 

Uzman Ekipler Ve Güvenli Hizmet

Çayyolu tesisat, tüm tesisat işlemlerini en kaliteli malzemeler eşliğinde güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için sizlere yardımcı olmaktadır. Ev veya iş yelerinize gerekli olan bakımın sağlanabilmesi ve tüm sistemlerin verimli bir şekilde çalışabilmesi için çalışmaktadır. Tüm bu süreci uzman ekipler tarafından yapılmasını sağlayan Çayyolu tesisat, güvenilir olmanın yanı sıra tüm önlemleri alarak süreci yürütmektedir. İş sürecini müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklılık üzerine yürüterek her zaman için olumlu dönüşlere sahip olmaktadır.

 

Neden Çayyolu Tesisat?

Sitemizde yer alan bilgiler doğrultusunda acil durumlarda her zaman hızlı ve etkin çözümler üretiyoruz. Başarılarımızı her zaman için müşterilerimizin olumlu geri dönüşlerini objektif bir şekilde yansıtarak değerlendirmenize yardımcı oluyoruz. Sektörde bulunan rakiplerimizden farklı olarak hızlı dönüş ve dayanıklı hizmet ayrıcalığı sunuyoruz. Ve tüm işlemlerde son teknoloji ekipmanlar kullanılmaktadır.
Söz konusu tesisat olduğunda dayanıklı, kaliteli ve her bütçeye uygun bir hizmet almak isterseniz sitemizde yer alan numaraları arayarak merak ettiklerinizi sorarak iş süreçleriyle ilgili her türlü bilgiyi alabilirsiniz. En iyi hizmet kalitesi ile her zaman yanınızdayız!

 

Firma Bilgileri

Çayyolu Tesisat
0312 242 12 55 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.