• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

28 Ağustos 2019 21:13

Çayyolu Düğün Salonları

Çayyolu Düğün Salonları

Sitemizde Ankara’nın Çayyolu semtindeki birbirinden güzel, sizi ve davetlilerinizi özel günlerinizde yalnız bırakmayacak, kaliteli hizmet veren Çayyolu düğün salonları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Son yıllarda yapılan düğün organizasyonları birçok evlenecek çiftin ilgisini çekiyor. İnsanların sosyal medya ile tanışması ve hayatlarında güzel bir anı bırakmak istemesi de bu organizasyonların büyümesini sağladı. Birbirinden farklı türde düğün salonları hayatlarını birleştirecek olan çiftler için hizmet vermeye çalışıyor. Ancak onca organizasyon firmasının arasında sizin için en kaliteli hizmet verecek olan firmayı bulmanız biraz zor görünecek. Bu noktada dikkat etmeniz ve kendinizce değerlendirmeniz gereken bazı kriterler olmalı.

Araştırma yapın

En kaliteli hizmeti veren düğün salonu için geniş çaplı bir araştırma yapmanızda fayda var. Bunun için eski müşterilerin memnun kalıp kalmadıklarını araştırabilirsiniz. Özellikle sosyal medyanın bu kadar yaygın kullanıldığı bu zamanda internetten salonun yorumlarına bakmanız iyi bir fikir olabilir. Eğer müşterilere ulaşabilirseniz daha detaylı yorumlar edinebilirsiniz

Davetlileri belirleyin

Aslında düğün salonu seçerken dikkat edilmesi gereken önemli kriterlerden biri de davetlilerinizdir. Örneğin 200 kişinin katılacağı bir düğün ile 1000 kişinin katılacağı bir düğünün yapılacağı yer mutlaka farklı olmalıdır. Davetlilerinizin miktarını ve taleplerini belirledikten sonra düğün salonu seçme kriterlerinizi çizebilirsiniz.

Mevsimi önemseyin

Düğün salonu seçmek için mevsim önemli bir unsurdur. Bildiğiniz gibi bazı mevsimlere dayalı düğün konseptleri vardır. Düğün salonları da mevsimsel değişiklikler yapabiliyor. Seçeceğiniz düğün salonu ile düğününüzü yapacağınız mevsimin uyumlu olup olmadığını göz önünde bulundurmalısınız.

Bütçenizi belirleyin

Bütçe seçeceğiniz düğün salonu için kırmızı çizginiz olmalı. Hayatta birçok şeyin maddi imkanlarla alakalı olduğu gibi düğün salonunda da bu durum değişmemeli. Yani hayatınızın en heyecanlı gününü yaşayacak olmanız size bütçenizin üzerinde harcama yapma imkanı sağlamamalı. Bu yüzden bütçe planlamanızı derinlemesine yapmalı ve bu doğrultuda seçiminizi yapmalısınız.

Firma Bilgileri

Çayyolu Düğün Salonu
Belirtilmemiş Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa ovuc 19 Nisan 2020 00:57 CEVAPLA

    Korona virüsü düğün salonlarının vurdu. Borçlu olanlara Allah yardım etsin

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 01:35 CEVAPLA

    Korona virüsünden en çok etkilenen sektörlerin başında düğün salonları gelmekte.issallah kısa sürede bu durum atlatilir. Düğün salonları tekrardan faaliyete geçer.

  • merve tufan 19 Nisan 2020 16:26 CEVAPLA

    Elinizde ise bence düğün salonlarında düğün yapmayın. Tabi bu düğün işleri kişisel bir görüş ama ben düğün yapmayacağım. Bir kaç saat için hem arkanızdan laf edecekler hem sizi beğenmeyecekler anlayacağınız yiyecek içecekler sonra her şey oldu bitti. Siz yaptığınız masraf ile kalacaksınız. Yapın aile arasında bir kokteyl veya bir imza tamam işte.