• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

14 Ekim 2019 15:00

Yerli Turistler İçin Çayyolu’nda Etkinlikler

Yerli Turistler İçin Çayyolu’nda Etkinlikler

Ankara’nın tarihi açıdan belki de en önemli ilçelerinden biri olan Çankaya birbirinden farklı tarihi mekana sahiptir. Ayrıca ilçenin birçok eğlence mekanı ve gezi alanı bulunmaktadır. Eğer yolunuz Çankaya’ya düştüyse mutlaka burada ziyaret edebileceğiniz alanları bilmelisiniz. Özellikle Çayyolu’nda bulunan etkinlik alanları tam da size göre olabilir. O halde yerli turistler için Çayyolu’nda etkinlikleri paylaşan bu sayfadan destek almalısınız. Sizin için büyük bir görev üstleniyor ve ilerleyen zamanlarda hangi etkinliklerin olacağını paylaşıyor. Örneğin bir konser ya da tiyatro oyunu varsa bunu hemen öğrenebiliyor ve o etkinliğe dahil olabiliyorsunuz.

 

Yerli turistlerin Çayyolu’nda eğlenmek için aradıkları pek çok farklı mekan olabilir. Özellikle ailecek zaman geçirmek adına Çayyolu etkinlik arayışına girilebilir. İşte bu tür durumlarda vaktinizi boşa harcamak yerine hemen burayı ziyaret edebilirsiniz. Burada Çayyolu’nda katılabileceğiniz pek çok farklı etkinliği bir arada göreceksiniz. Hatta iyi bir girişimci iseniz burada yer alan etkinliklere göre siz de bir kafile toplayabilirsiniz. Örneğin belirli bir tiyatro oyununa gidecek 100 kişi bulabilir, bu şekilde kar elde edebilirsiniz.

 

Çayyolu’ndaki Etkinlikleri Görün

Çankaya’nın Çayyolu mahallesinde düzenlenen etkinliklerin tamamı tek bir çatı altında bulunuyor. Bunun nasıl mümkün olduğunu düşünüyorsanız öncelikli olarak etkinliği düzenleyenlerin buraya ilan verdiklerini söylemeliyiz. Yani sizin için katılma fırsatı tanınan etkinliklerle ilgili gerekli bilgiler burada veriliyor. Öncelikli olarak gerekli görsel ve başlık atılıyor. Ardından istediğiniz türden bir etkinlik bulduğunuzda başlığına ya da resmine tıklayarak o ilanın içerisine giriyorsunuz. Ardından gerekli bilgileri alıp iletişime geçebilirsiniz. Daha sonra etkinliğe katılarak harika bir gün geçirme fırsatına sahip olabilirsiniz.

 

Çankaya’da yerli turistlerin ilgisini çekebilecek etkinliklerin düzenlendiğini ancak bunların reklam yapılarak çok fazla kişiye ulaştırılmadığını söylemeliyiz. Yani düzenlenen etkinlikler biraz duyurulma aşamasında yetersiz kalmaktadır. Doğal olarak belki de katılmayı çok isteyeceğiniz bir etkinliğe katılamayacaksınız. Tabii artık bu tür durumlar ortadan kalkıyor. Dilediğiniz gibi Çayyolu etkinlikler sayfasına bakacak ve burada bulunan tüm ilanları görebileceksiniz. Onlarca farklı etkinlik ilanı sizinle olacak.

 

Şenlik ve Konserler Bir Arada

Çayyolu’nda bulunan tüm mekanları ve onların düzenleyecekleri etkinlikleri biliyor olamazsınız, öyle değil mi? O halde kaçırdığınız çok şey olmalı. Öncelikli olarak şenlikler ve etkinlikler hem yerli turistin hem yabancı turistin hem de Çayyolu’nda yaşayan insanların dikkatini çekmektedir. Herkes bu etkinliklere katılım sağlamak isteyebilir. Tabii onlar hakkında bilgi edinilmesi, en önemlisi böyle bir etkinliğin olduğunun bilinmesi gerekir. İşte tam bu noktada Çayyolu etkinlik sitesinin açmış olduğu sayfaya göz atarsanız mutlaka onlardan birine rastlayabilirsiniz. Peki ama burada ne gibi bir avantaj sahibi olacağınızı biliyor musunuz?

 

Düzenlenen şenliklerin ve konserlerin tüm bilgilerine tek bir çatı altından ulaşabileceksiniz. Örneğin Ankara’nın Başkent olmasının yıldönümünde düzenlenecek olan Funda Arar konseri ile ilgili tüm bilgileri burada göreceksiniz. Konserin hangi saatte, hangi günde ve nerede düzenleneceğini öğrenebileceksiniz. Ayrıca ülkemiz adına yaşanan üzüntü verici şehit haberlerinden sonra bu konserin iptal edildiğini de yine buradan görebileceksiniz. Kısaca söyleyebiliriz ki Çayyolu’nda ne etkinlik varsa hepsi burada yer almaktadır. Tamamına ulaşmak için buraya bakmalısınız. Burada etkinliği düzenleyen kurum ya da kişilerin iletişim bilgilerinden web sitelerine, etkinliğin katılım ücretinden şartlarına kadar hepsine bakabileceksiniz. Bunun yanı sıra sadece şenlik ve konserlerin değil, aynı zamanda birbirinden farklı tiyatro oyunlarının, sinemada yayınlanan filmlerin de haberlerine erişim sağlayabileceksiniz. Boş vakitlerinizi değerlendirmek ve unutulmayacak zaman geçirmek için buraya bakmanızı tavsiye ediyoruz.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Çayyolu Gezgini 15 Ekim 2019 23:01 CEVAPLA

    Tüm gün sabahtan akşama kadar Çayyolu’nda gezen biri olarak şunu söyleyebilirim ki Çayyolu Ankara’nın en güzel ve en nezih semtlerinden biri bence.. Aslında burası Ümitköy, Yaşamkent, Alacaatlı, Koru ve Türkkonut birleşmeli Çayyolu altında ilçe olmalıdır. Bilin ki eğer Çayyolu ilçe olursa işte o zaman turistik bir yerleşim yeri olacaktır.

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 00:14 CEVAPLA

    Bir gün yolum Ankara’ya düşerse Çayyolunu ziyaret edip görmek isterim.

  • Berk Özcan 19 Nisan 2020 14:54 CEVAPLA

    Ankara’ya yakın bir şehirde yaşıyorum. Konulardan sonra Çayyolu’nu merak etmeye başladım. En yakın zamanda uygun olduğum anda mahallenize geleceğim. Güzel etkinlikler olduğunu gördüm tam bana göre şeyler…