• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

9 Ocak 2021 12:32

Yaşamkent Bilgisayar

Yaşamkent Bilgisayar

Yaşamkent Bilgisayar, Satış ve Tamiri

Yaşamkent bilgisayar hem masaüstü bilgisayarlarınız hem de dizüstü bilgisayarlar için tamir ve teknik destek hizmeti veriyor. Bilgisayarların hayatımızda büyük bir yere sahip olmasıyla, çok fazla ihtiyaç doğdu. Bu da bilgisayarlara olan talebi arttırdı ve çok aktif bir şekilde bilgisayar kullanır hale geldik. Bilgisayarların kullanım ömürleri genellikle 2 yıl olsa da bunların arızaları giderilerek daha uzun süre kullanılabiliyor. Bilgisayarın düzgün ve doğru şekilde kullanılması da bu süreyi uzatıyor. Ancak ne kadar iyi kullanırsanız kullanın illaki birtakım sıkıntılar çıkacaktır.

Bilgisayar Anakart Tamiri

Tüm ekipmanların tek bir kart üzerinde bulunması nedeniyle laptop arızaları sürekli bu parça üzerinden ortaya çıkıyor. Bu da anakarttır. Anakart üzerinden oluşan hatalara fazla voltaj, chipset arızaları, ekran çipinin yanması, adaptör soketinin kırılması durumlarında anakartınız bozulmuş demektir.

Anakartların bozulması durumunda Yaşamkent bilgisayar ve tamiri olarak parça değişimi gerçekleştiriyoruz. Cihazınıza uyumlu olan anakartları kullanarak eskisiyle değişimini sağlıyoruz. Ancak bunun için orijinal anakartın piyasada bulunması da gerekiyor. Çok eski modellerde, bu durum daha da zorlaşıyor. Özellikle cihazınızın garantisinin bitmesi durumunda anakart bulmanız daha zor hale gelecek.

Arızalanan anaktartınızda onarılacak bir durum varsa alanında uzman teknisyenlerimiz, bu sorunu çözecektir. Önce arıza tespitinizi yapıyoruz ve daha sonra size bir cihaz onarım maliyeti çıkarıyoruz. Tamir süresi hakkında da size bilgi vererek onaylamanızın sonrasında tamirinizi gerçekleştiriyoruz.

Teknik Destek ve Tamir Süreleri

Tamir sürelerimiz, arızalanan parçaya ve değiştirilip değiştirilmeyeceğine göre farklılık gösterir. Parçaların değişmesi, onarıma göre daha kısa sürse de bulunması zor parçalarda bu süre daha da uzar. Bilgisayarınızın eski olması durumunda Yaşamkent bilgisayar sizin cihazınıza uyumlu olan parçayı bularak değişimi gerçekleştirecektir. Ancak parçaların onarımları söz konusu olduğunda, bu süreyi kestirmek arıza tespiti yapmadan mümkün değildir. Arıza tespitleriniz yapıldıktan sonra onarılacak parça çıkarılır ve tamir süreci başlar. Size bu konu hakkında bilgi de vererek tamir işleminiz gerçekleştirir. Yaptırmak istediğiniz farklı tamir işlemleri de yine talep üzerine yapılabilir. Bozuk olan bilgisayarlarınız için bizden hizmet alabilirsiniz.

Firma Bilgileri

Çayyolu Bilgisayar
03122421255 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Selma Yılmaz 28 Şubat 2021 18:41 CEVAPLA

    Yaşamkent üzerinde bulunan bilgisayar servisleri, bilgisayar ile alakalı sorunlarımı en kısa sürede çözmeme yardımcı oluyor. Aynı zamanda bilgisayarı götüremediğim durumlarda telefonla ulaşarak, evimde hizmet alabiliyorum. Kaliteli ve profesyonel hizmet anlayışı sayesinde, bilgisayarda yaptığım işler hiçbir zaman yarıda kalmıyor.