• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

10 Kasım 2020 14:30

Ümitköy Pimapen Pencere Tamiri

Ümitköy Pimapen Pencere Tamiri

Ümitköy pimapen ve PVC pencereler son yılların en çok tercih edilen pencere türü oldu. İnsanlar gerek sağladığı konfordan, gerekse yarattığı tasarruf ortamından dolayı Ümitköy Pimapen & PVC pencereleri tercih ediyor.

 

PVC yapı malzemesi, üretim aşamasından yok olma aşamasına kadar ki süreçte yaşam döngüsünü çevreye uyarlama, çevre kirliğinin ve çevre sağlığının önemsendiği, bağımsız çalışmalarda yer alan etkin bir malzemedir. PVC’nin çevreye etkisi, pencere ve kapı imalatında kullanılan diğer malzemelerle kıyaslandığında şüphesiz en dayanıklı, en esnek ve en çevre dostu ana malzemedir. Uzun zamanlar kullanıma uygun oluşu ve geri dönüştürülebilir yapısı ile yeniden dönüşüme ve kullanıma uygun olan pimapen, tekrardan şekillendirilerek başka alanlarda kullanım avantajı sağlamaktadır. Aynı zamanda PVC ana maddesi, etkili ve çok iyi bir yalıtıcıdır. Isı tasarrufu alanında tercih edilen, en etkili ses, ısı ve su yalıtımı malzemesidir. Ayrıca dış etkenlere karşı her zaman için dayanıklıdır. İnşaat, ambalaj imalatı, tıp malzemeleri, elektrik malzemeleri ve otomotiv sektörlerinde etkin bir şekilde kullanılan PVC, çok yönlü oluşu ile bir başka tercih sebebi olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

PVC pencere imalatının tüm aşamalarında düşük karbon ayak izi kullanılmış, bu nedenle oldukça esnek, üstün yalıtım sistemine sahip, dayanıklı ve dönüştürülebilir bir yapıya kavuşturulmuştur. Bu durumda PVC pencerelerine olan yönelim üst düzeylere çıkarılmış, tercih edilme sebeplerinden olmuştur.

 

Ümitköy Pimapen Pencere En Doğru Tercih

Pimapen pencere, 8 ayrı seri şeklinde tasarlanmış olup zengin ürün seçenekleri ile kullanıcılarına çeşitli yelpazelerden ürün sunmaktadır. Düşey ve yatay eksende konumlanmış olan menteşeleri sayesinde sağa, sola; dışarı ve içeriye açılabilen bir yapıda olup oldukça esnektir.

 

Pimapen pencere kullanımımda yaralanma durumlarına maruz kalmamak için kilitli kolların kullanılması önerilmektedir. Ayrıca kapı ve pencerelerinizin hasar alamaması ve uzun ömürlü olabilmesi için pencere kanatlarının üzerine kanatlar açıkken yük ve ağırlık konmaması önerilmektedir. Her mekanik parçada olduğu gibi pimapen pencereleri de düzenli bir şekilde yağlanmalıdır. Bu işlem, kapı ve pencerelerimizin daha rahat ve daha kolay hareket etmesini ve uzun vadede hasar almasını engelleyecektir. Bu anlamda Ankara Ümitköy Mahalle’sinde konumlanan Ümitköy Pimapen imalat firması, zengin altyapısı, deneyimli kadrosu aracılığıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Oldukça farklı ürün seçeneklerini avantajlı fiyat yelpazelerden sunan firma, öncelikle ürünlerin kalitesini değerlendirmekte olup üretimin ilk aşamasından son aşamasına kadar ki süreçte gerekli testleri sağlanmakta, kalite kontrol çalışmaları yürütmekte ve insan sağlığına en uygun şekilde üretim gerçekleştirmektedir. Yaratmış olduğu müşteri kitlesinin memnuniyetini gözeten firma, çok yönlü yapısı, kalite anlayışı ve hizmet anlayışı ile kullanıcıların ilk tercihleri arasında yer almakta ve oldukça fazla tercih edilmektedir. Pimapen pencerelerinin daha doğru ve uygun kullanılması için firma, birçok özelliği barındıran bir kullanım talimatı yayınlamış ve böylelikle yanlış kullanımların, kullanıcı hataların önüne geçebilmeyi amaçlamıştır.

 

Pimapen Pencere Temizliğinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Pimapen pencerelerinin saymakla bitmeyen avantajlarının yanında temizliği de bir hayli önem arz etmektedir. Yapılacak olan boya, sıva ve benzeri çalışmalarda pencereler, çeşitli maskeleme bantları ile kaplanmalı ve kirlenmenin önüne geçilmelidir. Fakat yapılacak işlemin ardından koruyucu bantlar sökülmeli, pencerelerin hava alması sağlanmalıdır.

Diğer yapı malzemelerine nazaran oldukça kullanışlı olan pimapen pencereler, aşınmalara ve dış etkilere karşı oldukça dayanıklıdır. Pencerelerin ilk temizliği mutlaka bol su ile yapılmalı aksi takdirde pencerelere yapışmış halde bulunan toz ve kirlerin camlarınızda çizikler oluşturması olası olacaktır. Bu hususta Ümitköy pimapen firmasının yayınlamış olduğu kulanım talimatlarını inceleyebilir, pencere temizliği noktasında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Yeni nesil pimapen pencerelerinde eski pencerelerde bulunan havalandırma sistemi bulunmamaktadır. Bu nedenle pencere kanatlarından hiçbir şekilde hava sızdırılmayacak ve güvenle kullanılabilecektir. Bu anlamda pencerelerin sık sık açılıp hava alması sağlanmalıdır.

Firma Bilgileri

Çayyolu Pimapen PVC Tamiri
0312 255 0 855 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.