• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

4 Aralık 2022 20:02

Özel Ölçü Mobilyaların Hazır Mobilyalara Göre Avantajları

Özel Ölçü Mobilyaların Hazır Mobilyalara Göre Avantajları

Özel Ölçü Mobilyaların Hazır Mobilyalara Göre Avantajları

Mobilyalarınızı yenilemek istediğinizde karşınıza iki farklı seçenek çıkacaktır. Bunlardan ilki hazır ölçü, yani standart ölçü mobilyalar; bir diğeri de tamamen evinizde eşyayı konumlandıracağınız alanın ölçülerine göre imal edilen özel ölçü mobilyalardır.

Özel Ölçü Mobilya Ürünleri ile Evinizi Daha İşlevsel Hale Getirin

Özel ölçü mobilya imalatı, pek çok kişi için uzun bir üretim süreci ve dolayısıyla uzun bir bekleme süreci anlamına gelebilir. Fakat evinize hem geometrik hem de ölçü olarak uygun olan mobilyalar, beklediğinize fazlasıyla değecek bir alışveriş olacaktır. İçeriğimizde, özel ölçü mobilya alışverişinin kullanıcılara kattığı bazı avantajlardan bahsedeceğiz.

Özel Ölçü Mobilyaların, Hazır Konsept Mobilyalara Göre 5 Avantajı

Mobilyalar tarzınızı ve estetiğinizi yansıtır. Ve her evin ve bireyin benzersiz olduğu göz önüne alındığında, tarzınızı yansıtan mobilyalara yer vermek eviniz için en iyi seçenek olacaktır. Neyse ki, eviniz için kişiselleştirilmiş, yani özel ölçü mobilyalar satın alabilirsiniz. Bu öğeleri neden göz önünde bulundurmanız gerektiğini anlamak için, özel yapım mobilyaların en önemli beş avantajına değinelim.

Daha Yüksek Kalite

Çoğu mobilya mağazası ve showroom, sınırlı işçilik ve vasat kalite sunan seri üretilen parçalar satar. Ancak, özel yapım ürünler, sizin ve üreticinin belirttiği özelliklerle daha yüksek kaliteye sahiptir. Malzemenin kontrolü sizdedir ve kusursuz ürünlere yatırım yapabilirsiniz.

Mükemmel Uyum

Özel mobilyalarınızın tasarımını ve boyutunu kontrol etmek, mükemmel uyum sağlar. Seçiminizi sınırlamanıza veya alanınıza sığmayan öğeler hakkında endişelenmenize gerek yok. Kişiselleştirilmiş öğeler de evinizdeki çeşitli odalara harika dekoratif eklemelerdir. Örneğin, özel sehpalar oturma odalarına, ev ofislerine veya aile odalarına sorunsuz bir şekilde sığabilir.

PratikIik

Özel ölçü mobilyaların bir diğer avantajı da pratik olmasıdır. Her parçayı bir amaca uyacak şekilde değiştirebilirsiniz. Örneğin, yedi raflı bir kitaplığa veya belirli bir genişliğe sahip bir sandalyeye ihtiyacınız varsa, bunu direk olarak mobilya imalatı yapan firmaya belirtebilirsiniz. Bu sayede evinizde kullanacağınız mobilyalarınız sizin için daha pratik ve fonksiyonel hale getirebilirsiniz.

Benzersiz

Özel öğelerin en çekici özelliklerinden biri, tamamen benzersiz olmalarıdır! Sınırlı tasarım seçeneklerine sahip standart teşhir salonlarının aksine, mobilyanızın her unsuruna girdiniz. Kumaştan dikişe kadar tüm detaylar sizin kontrolünüz altında. Sadece mobilyalar harika görünmekle kalmayacak, aynı zamanda dünyadaki hiç kimse aynı parçaya sahip olmayacak! Tüm bunları göz önüne bulundurduğunuzda kişiye özel mobilya imalatının eviniz için ne gibi artıları beraberinde getireceğini tahmin edebilirsiniz.

İyi Yatırım

Evinize özel olarak üretilecek mobilyalar; yüksek kaliteli işçiliği, benzersizliği ve mükemmel malzemesi nedeniyle takdir edilmektedir. Kişiselleştirilmiş parçaları zamanla daha da değerlenen yadigârlar olarak düşünebilirsiniz. Mobilyalarınızı satmayı seçerseniz, yatırımınızdan iyi bir getiri elde edebilirsiniz. Onları aile üyelerine veya arkadaşlarınıza devretmeye karar verirseniz, parçalar değerini koruyacaktır.

 

 

Firma Bilgileri

Livaa Mobilya Tasarım
0 530 465 88 43 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.