• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

4 Aralık 2022 15:18

Mutfak Dolabınız için 6 Dekorasyon Fikri

Mutfak Dolabınız için 6 Dekorasyon Fikri

         Mutfak Dolabınız için 6 Dekorasyon Fikri

Mutfak dolabınızı ve mutfağınızda yer vereceğiniz mobilyaları seçtikten sonra asıl eğlence başlıyor. Mutfak dolabı dekorasyonu ile ilgili herkes tarafından beğeni toplayan en etkili fikirler için okumaya devam edin.  

Evinizde en çok zaman geçirdiğiniz odalardan birisinin mutfak olduğunu biliyoruz. Göze hitap eden ve geçerliliği ispatlanmış dekorasyon fikirlerimizle hayalini kurduğunuz mutfak görünümüne kavuşabilirsiniz. İşte sizin için derlediğimiz 6 dekorasyon fikri:

1 – Masif Ahşap Duvar Rafları Kullanın

Ahşap kesme tahtaları mutfağın vazgeçilmezidir, öyleyse neden koleksiyonunuzu duvar sanatı olarak sergilemeyesiniz? Farklı boyutlarda, şekillerde ve ahşap tonlarında kesme tahtaları seçerek aranjmanınızı yeniden yaratın. Ardından mutfağınızdaki boş bir duvara asın. Masif ahşap tahtalar sadece muhteşem görünmekle kalmaz, aynı zamanda kolay erişilebilirdir.

2 – Bitki Raflarına Yer Verin

Her odanın bir bitki rafına ihtiyacı olduğunu söylesek abartmış olmayız. Oturma odası, salon, hol ve balkon haricinde mutfaklarınız için yeşil ve diğer bitki renklerine yer vererek canlı bir iç mekana sahip olabilirsiniz. Mutfağınızda bol miktarda parlak ışık varsa, birkaç raf asın ve içlerini ev bitkileriyle doldurun. Yeşillik, alana taze bir stil ve doku katar. Mutfağınıza çeşitlilik katmak için çerçeveli resimler veya kapaklı kavanozlar gibi birkaç aksesuarı karıştırın.

3 – Vintage Aksesuarlarla Mutfağınızı Güzelleştirin

Vintage aksesuarlar, hoş ahşaplar ve antika tarzı aydınlatma armatürleri ile mutfağınızı zamansız hale getirin. Siyah beyaz döşeme ve mavi dolaplar, vintage tarzı bir mutfak için mükemmel bir tuval sağlar. Benzer bir görünüm için, tabakları duvara monte edilmiş bir tabak rafta sergileyin ve rustik ama zarif bir avize seçin.

4 – Tahta Kaşık Sanat Duvarı ile Benzersiz Estetik Oluşturun

Tahta kaşıklar, harika duvar sanatı yapan başka bir günlük mutfak nesnesidir. Kendinize özel olarak hazırlayacağınız ahşap tahta kaşık aranjmanları duvara sabitlenmiş komut şeritleriyle dekore edebilirsiniz. Çerçeveli sanat eserleri ve herkesin yaratabileceği eski esintili bir duvar görüntüsü oluşturmak için bir raf kullanabilirsiniz.

5 – Fonksiyonel Raflar Kullanın

Açık ve fonksiyonel raflar kullanarak gizli kalmış hazinelerinizi ve sık kullanılan mutfak eşyalarınızı sergileyebilir, kendi zevkinize göre düzenleyebilirsiniz. Masif ahşap ürünler, kupalar ve bardaklar gibi fonksiyonel öğeler; sanat eserleri ve mumlar gibi dekoratif aksesuarlarla birleştirilebilir. Sonuç, güzel ama pratik bir raf tasarımı olacaktır. Görünümü uyumlu ve düzenli tutmak için nötr bir renk şeması tercih edebilirsiniz.

6 – Galeri Duvarı Oluşturun

Galeri duvarları daha çok oturma odalarında, yatak odalarında veya koridorlarda yer verilen pano benzeri dekoratif panellerdir. Fakat mutfakta da galeri duvarlarının iyi iş yaptığını söyleyebiliriz. Yerel antika dükkanlarından, ikinci el eşya satan yerlerden, çevreden topladığınız ve biriktirdiğiniz tüm sanat eserlerinden oluşturduğunuz ürünleri bu galeriye ekleyerek benzersiz bir mutfak dekorasyonu için önemli bir adım atmış olursunuz.

Hizmetlerimiz için sipariş veya detaylı bilgi için hemen şimdi arayın !! 0507 309 61 740 530 465 88 43 

Bu Aya Özel Bütün Ürün ve Hizmetlerimizde %10 indirimimiz vardır. İndirim Kodunuzu  ”livaa10′‘ firma çalışanına iletmeyi unutmayınız

 

 

 

 

 

Firma Bilgileri

Livaa Mobilya Tasarım
0 530 465 88 43 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.