• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

9 Ocak 2022 13:23

Hidrofor Bakımı Nasıl Yapılır?

Hidrofor Bakımı Nasıl Yapılır?

Hidrofor Bakımı Nasıl Yapılır?

Müşterilerimiz bize ulaştığında, ilk olarak bakım servis formu açar ve en kısa sürede müşterimizin konumuna mobil ekiplerimizi sevk ederiz. Alanında uzman teknik ekiplerimiz; ilk olarak elektrik tesisatını, hidrofor sistemini ve tüm elamanları kontrol eder. Çalışma sistemi içerisinde performans kaybı olup olmadığını, sistemin düzgün işleyip işlemediğini özel test ekipmanlarıyla inceler. Herhangi bir sorun varsa müdahalede bulunulur. Her marka ve model hidroforlar için Ankara hidrofor bakımı prosedürleri farklıdır. Ekiplerimiz kapsamlı bakım işlemleri sonunda hidroforların yüksek performanslı ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlar.

7/24 Adresinize Servis Hizmet Almak İçin Arayın: 0 532 437 05 05

Hidrofor Bakımının Önemi

Kullanmakta olduğunuz hidroforlarınızı uzun yıllar yüksek performanslı ve verimli bir şekilde kullanabilmeniz için periyodik bakımlarını servisimize yaptırmanızı öneririz. Ürünlerinizin garantisi devam ederken bakım yaptırmamaktan kaynaklanan arızalarınız, garanti kapsamına dahil olmaz. Bu nedenle mutlaka periyodik ve düzenli olarak hidrofor bakımını yaptırmalısınız. Ayrıca düzenli olarak bakım yaptırmak; verimliliği artırır, enerji maliyetlerinde tasarruf sağlar.

Hidrofor periyodik bakım, hidrofor sistemlerinin daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Yaşam alanlarında en çok ihtiyaç duyulan sistemlerden olan hidrofor, musluklara talep edilen basıncı sağlar. Bu da gerek mutfaklarda, gerek banyolarda gerekse endüstriyel ortamlarda su ihtiyacının istenildiği gibi karşılanmasını beraberinde getirir. Periyodik bakımları eksiksiz ve düzenli olarak gerçekleştirile yapılarda ve işletmelerde; potansiyel arızaların da önüne geçilmiş olur.

7/24 Adresinize Servis Hizmet Almak İçin Arayın: 0 532 437 05 05

Piston Pompalı Hidrofor Bakımı

Piston pompalı hidroforlarda cihazın yağ seviyesi kontrol edilir. Eksiklik görüldüğünde tamamlanır. Cihazın salmastrası incelenir ve gerekli sıkılık sağlanır. Kayış gerginlikleri, motor boşluğu, su basıncı, vb. bileşenler kontrol edilir ve gerekli düzenlemeler yapılır. Cihazların mekanik ve elektrik aksamlarına ilişkin tüm incelemeler detaylı olarak yapılır. Arızalı ve sorunlu parçalar varsa; müşteriye bilgi verilmek kaydıyla orijinal yedek parçalar kullanılarak değiştirilir. Mümkünse tamir işlemleri gerçekleştirilir.

 Santrifüj ve Dikey Çok Kademeli Hidrofor Bakımı

Diğer hidrofor çeşitlerinde olduğu gibi santrifüj ve çok kademeli dikey hidrofor bakım işlemlerinde basınç ve su seviyesi gibi genel kontroller yapılır. Cihazın denge tankının basıncı yeterli değilse tamamlanır. Cihazın sisteme gönderdiği su basıncı kontrol edilir ve eğer gerekliyse basınç şalteri vasıtasıyla ideal basınca getirilir. Termik ve kontaktörlerin kontrolleri ve tüm elektrik tesisatı kontrolleri yapılır. Sistemde güvenlik tehdidi oluşturacak bir unsur varsa önlenir. Hidrofor emiş hattında yer alan vana ve çek valf gibi bileşenlerin kontrolü gerçekleştirilir. Cihazın motor dönüş yönlerinin doğru olup olmadığı kontrol edilir. Pislik tutucu temizlenir. Hidroforun tüm mekanik ve elektrik aksamları incelenir ve ömrünü tamamlamış bileşenler yenisi ile değiştirilir. Arıza ve sorun halinde müşteri bilgilendirilir. En ekonomik çözüm, orijinal yedek parça değişimi, vb. işlemler ile arızalar giderilir.

7/24 Adresinize Servis Hizmet Almak İçin Arayın: 0 532 437 05 05

Firma Bilgileri

Ankara Hidrofor
0 532 437 05 05 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.