• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

4 Aralık 2022 19:54

Giyinme Odası Dekorasyonu ve Düzeni için 5 İpucu

Giyinme Odası Dekorasyonu ve Düzeni için 5 İpucu

Giyinme Odası Dekorasyonu ve Düzeni için 5 İpucu;

 Giyinme odası veya bir diğer ifadeyle soyunma odası, her birimiz için bir hazine, alışverişle geçirdiğimiz binlerce saatin gururu. Ve hazinemiz, onu kıskançlıkla saklarız. Öyle ki bir süre sonra bu karmaşanın içinde koymak istediğimiz kıyafeti bulmamız 3 dakikamızı alıyor. Geriye tek bir çözüm kalıyor, düzenli bir giyinme odası…

Giyinme odanızı daha düzenli hale getirerek hayatınızı kolaylaştıracak yönergeler için okumaya devam edin.

Adım 1: İlk Olarak Giyinme Odanızı Boşaltın

İlk adım tüm giyinme odanızı boşaltmak olacaktır (evet evet ayakkabılar dahil tüm gardırobunu). Giyinme odası tasarımına genel bir bakış atmak ve gerçekte neye sahip olduğumuzu bilmek, düzenli bir odaya sahip olmak için size büyük bir avantaj katacaktır. Eşyalarınızı yatağınızda veya yerde sergilemek daha iyidir. Bu bahar temizliği, gardırobumuzda giysi dağının altında gömülü gerçek mücevherlerimiz olduğunu fark etmemizi mümkün kılıyor.

Adım 2: Kıyafetlerinizi Akıllıca Organize Edin

İkinci adım, gardırobunuzu çeşitli kriterlere göre sıralamak:

Geri koymayacağımız lekeli veya deforme kıyafetlerden bir yığın yapın. Bu yığın, şekli bozulmuş giysilerimize paçavra gibi ikinci bir yaşam şansı kazandıracak.

  • Artık giymediğimiz kıyafetlerle bir yığın daha yapın. 14 yıllık eteğimiz, artık tutmayan sütyenimiz, kilo verdikten sonra tekrar giymemiz gereken kot pantolonlar artık geçmişten kalma birer kalıntı.
  • Mevsimi olmayan kıyafetleri bir kenara koyun. Küçük yazlık sırtı açık elbiseler kışın soğuğuna karşı bize pek yardımcı olmayacaktır.
  • Hâlâ etiketi olan ve hiç giyilmemiş olanlar bir kategoriye konmak zorunda kalacak. Bu tertemiz kıyafetleri tekrar denemek o zaman en iyi çözüm, bir kız arkadaşı da bu durumda yeni giyinme odamızda yeri olup olmadığına karar vermede yardımcı olabilir.
  • Sezon kıyafetleri için mevsimsel kategori belirleyebilirsiniz. İç çamaşırları, pantolonlar, etekler, kazaklar ve diğer her şey düzene girmeli.

Adım 3: Giyinme Odanızı Çeşitli Kategorilere Göre Düzenleyin

Üçüncü adım ve en kolayı değil, gardırobunu dağılmaması için iyi durumda tercihen tek bir yere koyun. Ve her şeyden önce, daha iyi gezinmek için giyinme odasını kıyafet kategorisine göre düzenleyin. Kazaklar, gömlekler, elbiseler, etekler ve montlar kategorize edilerek askıda, t-shirt ve pantolonlar ise katlanarak kutu haline getirilebilir. Ayrıca netlik için kesim ve renge göre düzenleme yapılabilir.

  • Birinci ipucu iç çamaşırı ve çoraplar için saklama kutuları kullanın, böylece artık çekmecelerde dağılmazlar.
  • Ayakkabılar soyunma odasının alt kısmında konumlandırılabilir ve daha fazla görünürlük için ayakkabı tipine göre spor ayakkabı, topuklu ayakkabı ve yazlık ayakkabı şeklinde gruplara ayrılabilir.
  • Mevsiminde olmayan işler de kış uykusuna yatırılır. Sezon değiştikçe sahneye geri dönecek.

Adım 4: Düzenli Bir Giyinme Odasının Altın Kuralı

Alışveriş çağrısı hissediliyor mu? Panik yapmayın, depolamada altın bir kural vardır. Soyunma odamıza yeni biri yer bulmaya geldiğinde, uyum içinde kalmak için eski bir giysiyi çıkarmalıyız. Bununla birlikte, soyunma odasında olması amacıyla hiçbir şekilde kullanılmayan eşyaları, gereksiz yere istiflememek için zaman zaman soyunma odasından yürüyüşe çıkmayı düşünebilirsiniz.

Firma Bilgileri

Livaa Mobilya Tasarım
0 530 465 88 43 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.