• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

4 Aralık 2022 19:56

Eviniz için Tercih Edebileceğiniz İç Kapı Modelleri

Eviniz için Tercih Edebileceğiniz İç Kapı Modelleri

Eviniz için Tercih Edebileceğiniz İç Kapı Modelleri

Kapının türü ne olursa olsun hizmet ettiği tek bir görev var. Fakat bu özel bir seçim yapmayacağınız anlamına gelmez. İhtiyaçlarınızı ve zevkinizi göz önünde bulundurarak eviniz için ideal iç mekan kapılarına sahip olabilirsiniz.

İç mekan kapı imalatı hizmeti alıyor olun ister mevcut kapınızı yeni bir kapı ile değiştiriyor olun, evinizin genel dekorasyonuna uygun modeller tercih edebilirsiniz. Bu tercihi yaparken, mevcut modellere göz atabilir, neye ihtiyacınız olduğunu belirleyebilirsiniz. İçeriğimizin devamında, en popüler iç kapı modelleri hakkında bilgi vereceğiz.

İç Kapı Modelleri ve Özellikleri

Her ev sahibi için iç mekan kapılarının ne denli fark yarattığı oldukça açıktır. Oda sayısına göre değişmekle birlikte, ortalama bir apartman dairesinde 4 ila 10 adet arasında iç kapı yer almaktadır.  Bunu göz önünde bulundurarak eviniz için en verimli kapıyı seçebilirsiniz. Şimdi en çok tercih edilen iç kapı modellerine göz atalım.

Lake Kapı

Lake, parlak kimyasal mobilya cilasına verilen bir isimdir. Fakat dekorasyon endüstrisinde iç mekanlarda kullanılan bir kapı türü olarak da bilinmektedir. Renkli ve renksiz olarak pürüzsüz bir yüzey elde edebilmek adına, ahşaba uygulanan lake, standart görünümlü bir kapıyı lüks bir kapıya dönüştürebilir. Günümüz mobilya endüstrisinde lake kapı modellerinde yüzey işlemi olarak ham MDF düz panel olarak veya CNC tezgahlarında desen vermek suretiyle lake maddesi kullanılmakta ve istenilen yüzey kalitesi sağlanmaktadır. Banyo, salon, oturma odaları, WC ve diğer tüm odalar için farklı türde lake kapı modellerine rastlayabilirsiniz.

Ahşap Kaplama Kapı

Tahmin edileceği üzere ahşap, doğal bir malzeme olduğundan, insan sağlığına en uygun madde masif ahşap veya ahşap kaplamadır.  Kapılarda da ahşabın farklı türlerine ve kaplama çeşitlerine rastlamak mümkün. Onlarca farklı ahşap rengi, modeli ve tasarımı, insanların zevkine uygun bir seçim yapmalarını kolaylaştırıyor. Bakımı kolay olan ahşap kaplama kapı modelleri, güneşe, çiziklere ve darbelere kısmi olarak dayanıklıdır. Malzemenin içerisinde yer alan ahşap oranı, dayanımı ve mukavemeti üzerinden doğrudan bir etkiye sahiptir. Ahşap iç kapı imalatında, istenilen ölçülere uygun olarak çift kanat veya tek kanatlı modeller popüler birer seçenek olarak dikkat çekmektedir.

Laminat Kapı

Sese, darbelere ve ısıya dayanıklı bir iç kapı modeli olarak geniş bir kitle tarafından tercih edilen laminat kapılar, en ekonomik seçeneklerden birisidir. Buna karşın hammadde ve işleme kalitesi yüksek olan laminat kapı imalatında fiyatlar standartların biraz üzerinde olabilir.

PVC Kapı

PVC, çok geniş bir endüstride kullanılan yapı malzemesi türüdür. Tüm kapı modelleri arasında en ekonomik seçenek olarak göze çarpmaktadır. Isıya, sese ve özellikle sıvı ile temasa dayanıklı olan PVC kapılar, her ölçü için üretilebilmektedir.

 

 

Firma Bilgileri

Livaa Mobilya Tasarım
0 530 465 88 43 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.