• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

14 Ekim 2019 14:56

Çayyolu’nda Etkinlik Alanları

Çayyolu’nda Etkinlik Alanları

Boş vaktinizi değerlendirmek, farklı etkinliklere katılmak ister misiniz? O zaman size iyi bir haberimiz var. Bulunduğunuz yerden çok uzaklaşmadan ister ailenizle ister arkadaşlarınızla katılabileceğiniz etkinlikler artık bir arada. Ankara’da Çayyolu’nda katılabileceğiniz tüm etkinliklerin bir arada bulunuyor olması oldukça büyük bir avantaj. Özellikle ismi daha önce duyulmamış ancak son derece keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak firmalara buradan ulaşabileceksiniz. Söylemek gerekirse hem çocuklar hem de yetişkinler için etkinlik alanları tek bir çatı altında sunuluyor. Sadece sinema, kafe ve benzeri yerlerin değil, bunun yanı sıra konserler ve tiyatroların da haberleri yine burada yer alıyor. Eğer ki Çayyolu’nda bulunuyorsanız mutlaka buraya göz atmalısınız. Aradığınızı bulabilirsiniz.

Çayyolu Etkinlikleri Bir Arada

Canınız sıkılıyor ve bir şeyler yapmak istiyorsunuz ancak aklınıza hiçbir şey gelmiyor, öyle mi? Bu durumla karşılaşan binlerce kişi var. Eğer ki Çayyolu etkinlik arayışındaysanız mutlaka buraya bir göz atmalısınız. Aklınıza yatabilecek pek çok haberi burada bulabilirsiniz. Örneğin o gün içerisinde belirli alışveriş merkezlerinde, sinemalarda, tiyatrolarda kampanyalar olabilir. Bununla birlikte çok sevdiğiniz bir sanatçının konseri vardır ancak bundan haberiniz olmayabilir. İşte burada tamamı hakkında bilgiyi bulacak ve nasıl katılabileceğinizi öğreneceksiniz. Sadece etkinlik hakkında bilgi verilmediğini, bunun yanında etkinliğe nasıl dahil olabileceğinizi de öğreneceksiniz. Organizasyon sorumlularının numaralarından tutun da adreslere kadar detaylı bilgiler burada yer almaktadır.
Çocuklarınız ile katılabileceğiniz bir etkinlik arıyorsanız Çayyolu etkinlikler sayfasına göz atabilirsiniz. Burada birbirinden farklı etkinlik göreceksiniz. Özellikle ilerleyen tarihlerde gerçekleştirilecek etkinliklerin haberleri de yapılmaktadır. Örneğin haftaya çocuklar için bir festival düzenleniyor. Eğer ki buna katılmak istiyorsanız buraya bakabilirsiniz. Festivalle ilgili gerekli olan her türlü bilgi yer alıyor. İster iletişim numaralarını alabilir isterseniz adresini öğrenip doğrudan festivale dahil olabilirsiniz. Unutmamalısınız ki burada yer alan etkinlikler sizlere ücretsiz olarak sunuluyor. Yani etkinliklerle ilgili detayları öğrenmek için ücret ödemenize de gerek yok.

Turistler İçin Çayyolu Etkinlik Alanları

Yıl içerisinde pek çok yerli ve yabancı turist Ankara’yı ziyaret ediyor. Ankara’nın görülmesi gereken pek çok yeri var. Tarihi ve eğlence mekanları ile ünlü olan Çankaya da görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Çankaya’ya bağlı Çayyolu mahallesinde turistlere uygun pek çok etkinlik alanı var. Örneğin yerli turistlerin ilgisini çekebilecek tarihi mekanlara düzenlenen geziler ya da yabancı turistler için tercih edilebilecek eğlence mekanları bir arada. Tabii hepsini görmek ve dahil olabilmek için sayfayı ziyaret etmelisiniz.

Tiyatro gün içerisinde tercih edilebilecek iyi bir etkinlik olabilir. Özellikle daha önce görmeye fırsatınız olmayan pek çok ünlü tiyatro oyuncusunu bir arada göreceğiniz sahneler sizin için fırsat niteliği taşıyabilir. Bu tür tiyatro oyunları belirli zamanlarla Çayyolu’nda sahneleniyor. Tabii izlemeye gidebilmeniz için haberdar olmanız gerekiyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey belirli aralıklar ile buraya bakmak. Sizin için fırsat olarak sunulan tiyatro oyunları ve belirli sahneler yer almış durumda. İlginizi çeken ilana tıklayarak onunla ilgili gerekli bilgileri alabilirsiniz. Örneğin oyunun hangi tarihlerde düzenleneceği, nerede olacağı, saati ve iletişim bilgileri de yine burada yazıyor. Çok kısa süre içerisinde irtibata geçebilir ve kendinize yer ayırtabilirsiniz. İlave olarak söylemeliyiz ki bu sayfaya özel bazı indirimler de mevcut. Örneğin geçtiğimiz Mayıs ayında sahnelenen Aile Sırları tiyatro oyununa tam %25 indirim alabilirdiniz. Bu sayede daha uygun fiyata son derece keyifli bir gösteri seyretmiş olabilirdiniz. O halde bu ve bunun gibi fırsatları kaçırmamak adına etkinliklerin sunulduğu sayfayı takibe almanızı tavsiye ediyoruz.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Berk Özcan 19 Nisan 2020 14:51 CEVAPLA

    Çayyolu’nda daha fazla etkinlikler yapılabilir bence alan yeterli. Mesela Bungee Jumping gelse çok güzel olur. Tiyatro da varmış yeni öğrendim güzel mahalle. Gelişmeye devam ediyor tebrik ederim…