• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

11 Kasım 2020 01:40

Çayyolu Tesisat Hizmetleri

Çayyolu Tesisat Hizmetleri

Firmamız Çayyolu tesisat hizmetleri ile sıhhi tesisatla ilgili her konudaki ihtiyacınıza profesyonel çözümler sağlamaktadır. Herhangi bir tesisat işinizde geç kalmadan iletişime geçin. İşi uzmanlarına bırakın.

 

Bir binanın inşaatında en temel altyapısını elektrik tesisatı ve sıhhi tesisatı oluşturmaktadır. Bir yapının yaşanabilir olması için bu iki altyapının bulunuyor olması gerekir. Özellikle yaşamın en temel kaynağı olan suyun yapılarda hem temiz su hem de pis su tesisatı olarak bulundurulabilmesi açısından sıhhi tesisat uygulamaları önem taşımaktadır. Ne kadar kaliteli su tesisatı bileşenleri bulunursa o binada tesisatın kullanım ömrü çok daha uzun olacaktır. Su tesisatı binanın duvarları ve zemini içerisine uygulanmaktadır. Bu nedenle de su tesisatı ile ilgili olarak herhangi bir arıza yaşanması ya da değişim işleminin gerçekleştirilmesi durumunda profesyonel sıhhi tesisat hizmetlerine ihtiyaç oluşmaktadır.

 

Çayyolu Su Tesisatı Döşeme

Binanızda su tesisatı bulunmaması veya çok eski olması durumunda yeni bir su tesisatı döşenmesi elzem bir gereklilik haline dönüşür. Zira hem sağlıklı hem de kaliteli bir su tesisatı kullanımı gerçekleştirebilmeniz için su tesisatınızın kaliteli ve sağlıklı olması gerekir. Çayyolu tesisat hizmetlerimiz kapsamında yeni yapılan binalardaki sıhhi tesisat döşeme işlemleri için geniş ve uzman kadromuz ile profesyonel hizmetler vermekteyiz. Ayrıca binanızda eskimiş ve yıpranmış su tesisatınız içinde yenileme işlemleri gerçekleştirmekteyiz.

 

Çayyolu Kalorifer Tesisatı Bakım ve Onarımı

Uzman personellerimiz ile evinizdeki tüm sıhhi tesisat işlem ihtiyaçlarınız için profesyonel ve kaliteli hizmetler sağlamaktayız. Özellikle de günümüzde yaşam alanlarında en konforlu ve en ekonomik ısınma sistemi olan kombi cihazlarınıza yönelik kalorifer tesisatı döşeme hizmeti sağlamaktayız. Evinizde hem istek ve ihtiyaçlarınıza uygun hem de teknik değerlendirmelere uygun bir kalorifer tesisatı döşemesi gerçekleştirmekteyiz. Çayyolu tesisat hizmetlerimize başvuruda bulunarak, eviniz için hem kaliteli hem de ekonomik bir kalorifer tesisatı yaptırabilirsiniz.
Aktif olarak kullandığınız arızalanmış veya performans düşüşü yaşadığınız kalorifer tesisatınız içinde Çayyolu tesisat firmamız bünyesinde arıza onarım ve bakım hizmetleri vermekteyiz. Alanunda uzman teknikerlerimiz ve gelişmiş teknoloji ürünü ekipmanlarımız ile kalorifer tesisatınızdaki tüm sorunları kısa zaman dilimlerinde çözüme kavuşturuyoruz. Özellikle kalorifer tesisatı tıkanıklığı, kalorifer tesisatı su kaçağı gibi her türlü kalorifer tesisatı sorunuz için kaliteli çözüm sağlamaktayız. Her zaman maksimum tüketici memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız kapsamında, tüm sıhhi tesisat uygulamaları 100% garanti desteğine sahiptir. Garantili, ekonomik ve kaliteli sıhhi tesisat hizmetlerinden Çayyolu ilçesinde faydalanmak için 7/24 iletişim kanallarımızdan bize başvuruda bulunabilirsiniz.

 

Çayyolu Kırmadan Su Kaçağı Tespiti ve Onarımı

Binanızın su tesisatında kullanılan boruların kalitesiz olmasından, zamanla yıpranması veya olağan dışı etkenlerin söz konusu olması sonucunda su kaçağı sorunuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Duvar içerisinden su akışı sesi gelmesi, alt kata su akması ve kullanmadığınız düzeyde artan su faturaları gibi hususlar, tesisatınızda su kaçağı olduğunu gösterir. Çayyolu tesisat hizmetlerimiz kapsamında tesisatınızda bir su kaçağı mevcutsa bunun tespiti ve onarımı işlemleri hızlı ve ekonomik bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Alanında uzman teknikerlerimiz tarafından kırmadan su kaçağı tespiti gerçekleştirebilmekteyiz. Özellikle su kaçağının tespiti için duvarınızın kırılmasının oluşturabileceği mali yük ve işlem sürecinin uzaması gibi durumların asla söz konusu olmamasını sağlıyor.

 

Gelişmiş kamera ve dinleme aygıtlarını kullanarak, duvarın içerisindeki borunun hangi noktasında su kaçağı olduğunu belirleyebiliyoruz. Modern ve teknolojik kırmadan su kaçağı tespiti ile su kaçakları artık sizin için ciddi bir problem haline dönüşmüyor. Çayyolu tesisat firmamız her zaman titiz ve kaliteli hizmet anlayışı ilkesine bağlı olarak su tesisatınızdaki kaçak ve tıkanıklık sorunları için onarım müdahalelerinde bulunmaktadır.

Firma Bilgileri

Tesisat Ustası
0533 633 82 84 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.