• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

29 Kasım 2020 22:13

Çayyolu Sürücü Kursu

Çayyolu Sürücü Kursu

Araç sahibi olmak ya da araç kullanmak artık bir lüks olmaktan çıkmış ve tam anlamı ile bir zorunluluk halini almıştır. Bu durum ise araç kullanmak için zorunlu olan ehliyet belgesi almak adına başvuru yapılacak sürücü kurslarının popülerlik kazanmasını sağlamıştır. Sürücü kurslarının bu kadar artması kişilere kimi zaman yarar sağlasa da, kimi zaman zarara uğramasına neden olabilmektedir.

 

Araç sürücülerinin, trafik esnasında düzenli, güvenli ve olması gerektiği gibi seyir edebilmesi için eğitim aldığı yer sürücü kursu olarak adlandırılmaktadır. Bu doğrultuda Çayyolu Sürücü Kursu , tamamen kursiyerlerinin verilen eğitimi en doğru şekilde alması adına hizmet vermektedir. Kurumumuzun kursiyerleri, teorik eğitimlerini başarılı şekilde tamamlayarak güvenli şekilde sürüş eğitimlerini almakta ve sağlıklı temelleri atarak, başarılı bir sürücü olma yoluna çıkmaktadır. Eğitim kurumumuzdaki eğitmenlerin her biri oldukça tecrübeli, belgeli ve hiç temeli olmayan kişilere nasıl eğitim vermesi gerektiğini bilerek hareket den kişilerdir. Çayyolu Sürücü Kursu olarak sözlü eğitim ve sürüş eğitimlerinin kademeli bir şekilde ilerlemesini sağlamaktayız. Sözlü trafik, çevre, araç tekniği ve ilk yardım konularını içeren eğitimi alan öğrenciler kurumumuz aracılığı ile yazılı bir sınava tabi tutulmakta, bu sınavdan başarı ile geçen öğrenciler ise eğitimciler ve müfettişlerin eşliğinde sürüş sınavına katılmaktadır.

 

Direksiyon sınavında müfettişlerin istek ve taleplerini yerine getirerek, sordukları soruları doğru bir şekilde yanıtlayan kişiler, gerekli ücretleri ödedikten hemen sonra ehliyet sertifikasını almaya hak kazanmaktadır. Çayyolu Sürücü Kursu olarak, teorik ve direksiyon sınavlarını tek bir seferde başarılı bir şekilde tamamlamanız adına en profesyonel eğitimciler ile hizmet verdiğimizi bilmeli ve seçimlerinizi bu doğrultuda yapmalısınız. Çünkü girmiş olduğunuz sınavlarda yaşayacağınız her başarısızlık, sizlere bir öz güven kaybı ya da moral, motivasyon eksikliği olarak geri dönecektir.

 

Sürücü Kursu Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler ?

Ehliyet sahibi olmak isteyen kişiler, hangi kurumu ya da kursu tercih edeceği konusunda büyük kararsızlıklar yaşamakta ve kendisi için en doğru kursu bulmak istemektedir. Kursiyerler ilk olarak en uygun fiyatlı ve kendilerine en yakın kursu tercih etmek istese de, ehliyet kursu seçimi büyük bir önem taşımaktadır. Kursun başarı yüzdesi, öğrencilerin başarı yüzdesi ile doğru orantılı olacağı için kişiler sürücü kursu tercihlerini, başarı oranı yüksek olan bir kurumdan yana yapmalıdır. En profesyonel eğitmenler ile hizmet veren Çayyolu Sürücü Kursu , başarı yüzdesini her zaman zirvede tutmakta ve kursiyerlerine bunun garantisini sunmaktadır. Kursiyerlerin kendilerine en doğru kursu bulmak için dikkat etmesi gereken diğer noktalar ise kaç saat direksiyon eğitimi verileceği, eğitim verilen araçla mı sınav yapılacağı, direksiyon eğitiminin esnek olup olmadığı ve sınavlarda geçilmemesi halinde istenilen ücretleridir.

 

Stajyer Ehliyet Nedir ?

Çayyolu Sürücü Kursu olarak, 2016 yılından bu yana ehliyet sahibi olmak isteyen kişilere, eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlamaları halinde stajyer ehliyet verilmektedir. İlk defa ehliyet eğitimi alacak adayların gerekli şartları yerine getirdiklerinde almaya hak kazandıkları sürücü belgeleri stajyer ehliyet olarak adlandırılmaktadır. Stajyer ehliyetin kullanım süresi iki yıl olarak belirlenmiştir ve adayların istenilen şartları yerine getirmesi durumunda bu ehliyet , normal ehliyete dönüşmektedir. Stajyer ehliyet sahiplerinin normal ehliyet almaya hak kazanabilmesi için iki yıl içinde yetmiş beş ceza puanı sınırına ulaşmaması gerekmektedir. Yetmiş beş olarak belirlenen ceza puanını alan kişilerin ehliyetleri elinden alınmakta ve psikoteknik sınavından gerekli başarıyı sağladıklarında geri verilmektedir.

Firma Bilgileri

Çayyolu Sürücü Kursu
KİRALIK! 05427165898 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.