• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

20 Şubat 2021 19:38

Çayyolu Sürücü Kursu Fiyatları

Çayyolu Sürücü Kursu Fiyatları

Çayyolu Sürücü Kursu Fiyatları

Ehliyet almak, herkesin hayatında değişmekle birlikte mutlaka herkes için bir öneme sahiptir. Hayatınızı kolaylaştıran ehliyetlerin birçok farklı çeşidi bulunmaktadır. Bunun için öncelikle ne ehliyeti almak istediğinize karar vermelisiniz. Kullanmak istediğiniz aracın ehliyet türünü öğrendikten sonra sürücü kursu merkezlerine gidip görüşme sağlayarak fiyat alabilirsiniz. Ankara bölgesinde ikamet ediyorsanız, Çayyolu mevkiinde bulunan Çayyolu sürücü kursuna fiyatları hakkında gidip bilgi alabilirsiniz.

Sürücü Ehliyeti Nasıl Alınır

Ehliyet sahibi olmanız için belli şartlar bulunmaktadır. Bunlar alacağınız ehliyetin türüne göre de değişmektedir. Örneğin motosiklet ehliyetleri için ( M, A1 VE B1 sınıfı) yaş alt sınırının 16 olması gerekirken, otomobil ehliyetleri için ( A2, B, BE, C1, C1E, F, G) 18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir. Ayrıca, Karayolları Trafik Yönetmeliği kararlarına göre ehliyet alabilmeniz için en az ilkokul mezunu olmanız gerekmekte. Ek olarak, sürücü belgesi almanız için bir diğer şart, sağlık raporudur. Çayyolu sürücü kursu için kayıt yaptırma aşamasında sağlık raporunuzu teslim etmeniz gerekir.

Sıra ehliyet alma sürecine geldiğinde ise akıllara gelen ilk soru elbette ehliyet ve sürücü kursu fiyatları olmaktadır. Endişe etmeyin, bölgenizde bulunan Çayyolu sürücü kursu sizleri zor durumda bırakmadan uygun fiyatlar ile ehliyet sahibi olmanıza yardımcı olmak için çalışmakta. Yapmanız gereken, bu sürece başlarken almak istediğiniz ehliyet türüne karar vermek ve bunun için gereken şartları ve belgeleri tamamladıktan sonra kayıt yaptırmak için kurs merkezlerine gitmek. Gittiğinizde dersler için randevu alacak ve eğitime başlayacaksınız. Teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamadan oluşan dersler sonucu yine bir yazılı bir de direksiyon sınavına girerek istenen puanın üzerinde puan almanız gerekecek. Bu sınavlarda başarılı olmanız dahilinde ehliyetinizi alabilirsiniz.

Ehliyet Türleri Fiyatları

Birçok türü bulunan ehliyet belgelerinin fiyatları da buna bağlı olarak değişmektedir. Çayyolu sürücü kursu fiyatları son düzenlemesine göre motosiklet ehliyetleri için her şey dahil yaklaşık 2000 TL, otomobil ehliyetleri için ise 2300-3000 TL civarında fiyatlandırmalar yapılmaktadır. Bu fiyatlar kurs, sınav giriş ücretleri ve harç dahil olmak üzere tüm paket fiyatlarıdır.

Firma Bilgileri

Çayyolu Sürücü Kursu
KİRALIK! 05427165898 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • abuzer kadayıf 28 Şubat 2021 18:10 CEVAPLA

    Çayyolu üzerinde bulunan bulunan bir firmadan sürücü kursu fiyatı almıştım. Eğitimlerinin gayet profesyonelce verildiğine şahit olup, bende o firmaya yazılmıştım. Genel itibari ile sürücü kursları fiyatları yüksek olmasına rağmen, çay yolu üzerinde bulunan sürücü kursundan gerçekten belirttiğiniz fiyat aralığından bir fiyat almıştım.