• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

9 Mart 2021 01:37

Çayyolu Sürücü Kursu Eğitim Süreci

Çayyolu Sürücü Kursu Eğitim Süreci

ÇAYYOLU SÜRÜCÜ KURSU EĞİTİM SÜRECİ

Çayyolu Sürücü Kursu olarak; teorik ve pratik eğitimlerimizden ve eğitimlerin içeriğinden bahsedeceğimiz yazımıza göz atarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Çayyolu Sürücü Kursu Teorik Eğitim Süreci:

Sürücü kursumuza kaydolduktan sonra alacağınız teorik eğitim 7 gün sürmektedir. Genellikle her ayın birinci ve onuncu günleri alınan kayıt işlemlerinden sonra; teorik eğitim süreci başlamaktadır. Teorik eğitim süresi bittikten sonra gireceğiniz yazılı sınavda İlkyardım, Trafik ve Çevre ile Araç Tekniği derslerinden sırasıyla 13, 27 ve 10 sorudan oluşan 50 soruluk bir yazılı sınava gireceksiniz. Bu sınavın süresi 60 dakikadır.

Çayyolu Sürücü Kursu olarak, her sürücü adayının tamamlaması gereken 34 saatlik teorik eğitimin içeriği ise şu şekilde:

  • Trafik ve Çevre dersi için 16 saatlik bir ders süresi
  • İlkyardım dersi için 8 saatlik bir ders süresi
  • Araç Tekniği dersi için 6 saatlik bir ders süresi
  • Trafik Adabı dersi için ise toplamda 4 saatlik bir ders süresini tamamlamış olmanız gerekmektedir.

Her sürücü adayının; direksiyon derslerine geçmeden önce mutlaka 34 saatlik ders süresini tamamlamış olması ve ardından yazılı sınavda en az 70 puan alması gerekmektedir. Bizler eğitim verdiğimiz her sürücü adayının trafikte saygılı ve donanımlı birer sürücü olmasını önemsediğimiz kadar, yazılı sınavda elde edecekleri başarıyı da önemsemekteyiz.

Bu doğrultuda; teorik derslere katılımızın ne kadar önemli olduğunu bilmelisiniz. Direksiyon sınavına girmeden önce tamamlamış olmanız gereken teorik eğitim için katılımın zorunlu olduğunu da belirtmeliyiz. Derslerin 1/5’ine katılmamanız durumunda kaydınız otomatik olarak silinecektir, bu yüzden teorik eğitim süresi boyunca katılımınız ve ilginiz oldukça önemlidir.

Çayyolu Sürücü Kursu Pratik Eğitim Süreci:

Sürücü adaylarının girdiği yazılı sınav sonuçları belli olduktan ve en az 70 puanı tamamlayan öğrenciler belirlendikten sonra, bu öğrenciler direksiyon eğitimlerine başlarlar. Pratik eğitime geçmeden önce genellikle simülatör üzerinden, tehlike arz etmediği ve kolaylık sağladığı için sizlere direksiyon dersi vermekteyiz. Simülatör eğitimi, trafiğe çıkmadan önce bireylerin stresini azaltacak önemli bir eğitimdir.

Çayyolu Sürücü Kursu olarak; en az 2 saat süresince vereceğimiz simülatör eğitimi, bireyin direksiyon eğiticisinin trafiğe çıkabilir olurunu alana kadar sürecektir. Daha sonra direksiyon derslerine başlanır.

Direksiyon derslerinin saatleri, alacağınız ehliyet sınıfına göre değişmektedir. Örneğin; B sınıfı ehliyet alacak bireyler için 14 saat zorunlu direksiyon dersi verilmektedir. Akan trafikte, uzman eğitimcilerimiz rehberliğinde alacağınız direksiyon eğitimi boyunca trafikte kuralları, araç kullanım detaylarını, araçla ilgili temel bilgileri ve en önemlisi de saygılı birer sürücü olmayı öğreneceğiniz süreç başlamaktadır.

Ayrıca; sürücü adaylarının en fazla 4 yazılı, 4 uygulamalı sınava girme hakkı olduğunu belirtir, sınava gireceği dönemde sınavına girmemiş sürücü adayların ise bir hakkının kullanılmış sayıldığını bilmelisiniz. Teorik derslerden sonra yazılı sınavı geçmiş, ancak direksiyon sınavında dört kez başarısız olmuş adaylar ise, istemeleri dahilinde kursumuzdan ücretini ödeyerek direksiyon derslerine tekrar katılabilirler. Bu eğitim sonucunda dört kez daha sınava girmiş hakkı kazanmış olurlar.

Firma Bilgileri

Çayyolu Sürücü Kursu
KİRALIK! 05427165898 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.