• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

10 Kasım 2020 15:01

Çayyolu PVC Pencere Nedir?

Çayyolu PVC Pencere Nedir?

Çayyolu PVC Pencere tamiri ve bakımı denince akla ilk olarak Building Change & Design firması gelir. Çayyolu PVC pencereleriniz özenle yapılır ve hizmetinize sunulur. PVC Pencerelerin birçok olumlu tarafı vardır. PVC ne olduğunu anlamak için haberimizi okumaya devam edin.

 

PVC Nedir?

 

Oldukça geniş alanlarda hizmet veren polimer ailesinin önemli bir üyesi PVC, modern sentetik yapıda olan malzemelerden oluşmaktadır. Ayrıca PVC yapı malzemesinin temel iki maddesi tuz ve petroldür. Ticari anlamda geliştirilen ve piyasaya sürülen plastiklerden meydana gelen PVC, günümüzde ise çocuk oyuncaklarında, şişe ve torba imalatında, spor malzemeleri yapımında, otomobil döşemelerinde, çeşitli kaplarda, pillerde, pencere kaplamalarında, kullanılmaktadır. Ayrıca kredi kartlarında, serum yapımında, ameliyat eldivenlerinde ve daha birçok alanda kullanılan, çok değişik alanlarda karşımıza çıkan önemli bir malzemedir. PVC’nin günümüzde hayatımızın her alanında karşımıza çıkması ve pencere platformunda tercih edilmesinin asıl sebeplerini şu şekilde sıralamak mümkündür:

 

  1. Sağlam ve hafif oluşu: Pencere ve kapı imalatında bilindiği üzere ahşap, alüminyum ve PVC ana maddelerinden yararlanılmaktadır. Bunlardan şüphesiz en dayanıklısı ve en hafifi PVC’dir. Dış etkenlere karşı korunaklı oluşu, aşınmaya dayanabilmesi, teknik avantajları ve oldukça hafif yapısıyla PVC kapı ve pencere imalatında ilk sıralarda yer edinmiştir.
  2. Ateşe dayanıklı bir yapıda oluşu: PVC polimer yapısı gereği taşıdığı klor ile oldukça zor tutuşmakta ve yanma ısı kaynağının oluştuğu durumda kesilmektedir. Bu özelliği ile PVC pencere ve kapı imalatında oldukça fazla rağbet görmekte ve tercih edilmektedir.
  3. Uzun Ömürlü Oluşu: PVC ana maddesinin kapı veya pencere olarak kullanılmasından önce çeşitli katkı malzemeleri eklenmekte ve bu sayede birleşim sağlanmaktadır. Sonradan eklenmekte olan bu katkı maddeleri PVC’nin daha parlak, dış etkenlere karşı daha dayanıklı ve sağlam olmasını sağlamaktadır.
  4. Ekonomik oluşu: PVC’nin oldukça hafif ve dayanıklı yapıda oluşu, birçok platformda avantaj yaratmakta ve kullanıcılarına fiyat avantajları sunmaktadır.

 

PVC, diğer yapı malzemelerinden olan ahşap ve alüminyum gibi bakım işlemi ve boyama işleme gerektirmez, dış tehditlere karşı her zaman için korunaklı ve dayanıklıdır. Bu durum da kullanıcılara oldukça az masraf yaratmakta ve tercih nedeni olmaktadır.

Çayyolu PVC Pencere Neden Tercih Edilmelidir?

PVC sağlamış olduğu yüksek ses, toz, su ve hava yalıtımı aracılığıyla kullanıcılara konforlu ve tasarruflu kullanım avantajları sağlamaktadır. Üst yalıtım sistemleri sayesinde hem sıcak hava koşullarına hem de soğuk hava koşullarına karşı olağanüstü bir dayanıklılık sağlamakta, 6 odacığı ve 3’lü contalama yapısı dolayısıyla oldukça etkili ısı, ses ve su yalıtımı sağlamaktadır.

 

PVC Pencere Yapımında Öncü Firma: Building Change & Design

PVC pencere imalatının planlaması, gerekli ekipmanların sağlanması, üretim ve montaj işlemlerin yürütülmesi aşamasında hizmet vermekte olan Çayyolu PVC pencere, zengin altyapısı, deneyimli ve uzman kadrosu ile siz kullanıcılara, kaliteli ve güvenilir hizmeti en uygun avantajlarla sunmak için 7/24 hizmet vermektedir. Ankara Çayyolu Mahallesi’nde hizmet vermekte olan firmanın öncülüğü her zaman için ürün kalitesi ve sağlığı olup müşteri memnuniyeti her zaman için gözetilmektedir.

PVC pencerelerinin her aşamasında etkin bir şekilde görev üstlenen firma, Çayyolu pimapen pencere ve kapı sistemlerinin bütün avantajlarından yararlanabilmeniz için siz kullanıcılara etkili ve detaylı bir kullanım kılavuzu sunmaktadır.

Kullanımdan kaynaklanabilecek herhangi bir sorundan kaçınabilmeniz ve garanti avantajlarından yararlanabilmeniz için geliştirilmiş olan kullanım kılavuzları, siz kullanıcılar için birebir rehberlik yapacaktır.

Oldukça esnek, kullanışlı ve dayanıklı yapıda pencere imalatında bulunan firma, statik özelliklerini yükseltmek amacıyla, PVC imalatlı sırasında galvaniz ile desteklenmiştir.

Oldukça farklı seçenekleri ile ve 150’yi aşkın ürün seçeneği sunan firma, pimapen pencere, 8 ayrı seri şeklinde Panjur, Kepenk, Sineklik gibi platformlarda hizmet vermekte ve müşteri memnuniyetini gözetmektedir.

 

 

Firma Bilgileri

Çayyolu Pimapen PVC Tamiri
0312 255 0 855 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.