• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

11 Aralık 2020 22:41

Çayyolu Pimapen Pencere Hizmetleri

Çayyolu Pimapen Pencere Hizmetleri

Günümüzde sıkça kullanılan ve günlük hayatta da fazla bir şekilde karşımıza çıkan polimer maddesi bugün birçok ev, işyeri ve kapalı alanların izolasyonunda olmazsa olmaz malzemelerden birisidir. Polimer, yani PVC (Poli Vinil Klorür), tuz ve petrol bileşiminden üretilen oldukça sağlam ve uzun ömürlü bir madde olmaktadır. Kullanım alanlarına bakıldığında ise sadece kapı ve pencerelerde değil, kablolar, izolasyon işleminde kullanılan malzemelerde, kartlarda, plastik eldivenlerde vb. daha birçok sektörde yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

 

Çayyolu Pimapen Pencere yazımızda ise sizlere evinizde veya iş yerlerinizde bu malzemenin kullanımının önemini, sizlere sunduğumuz hizmetlerimizi ve rakiplerimize nazaran neden daha ayrıcalıklı bir firma olduğumuzdan söz edeceğiz. Uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve bünyemizdeki uzman kadrolarımız sayesinde iletişim kurulduğu andan itibaren şeffaf ve çözüm odaklı hizmetlerimiz sayesinde alanında lider firmaları bünyemizde barındırıyoruz.

 

Neredeyse gün içerisinde gördüğümüz tüm binaların pencerelerinde kullanılan PVC pencerelerin, uzun süreli kullanımın sağlanabilmesi ve kaliteli yapıya sahip olduğundan emin olunması gerekmektedir. Her ne kadar sıkça kullanılan bir madde olsa da bir pimapen ürününün üst sınıf bir kaliteye sahip olması gerekmektedir.

 

Çayyolu PVC Pencere

Çayyolu PVC Pencere hizmetlerimizde söz konusu ortamın dışarıdan izole ve iyi bir yalıtıma sahip olacak şekilde hazırlıyoruz. Kullanılan malzemelerin dayanıklı, son teknoloji olması ve uzman kişiler tarafından yapılacak olmasıyla uzun yıllar güvenle kullanabilmeniz için Çayyolu pimapen pencere hizmetimizi geliştirmeye devam ediyoruz.
PVC pencerelerinin günümüzdeki hava koşullarındaki öneminin yanında ses yalıtımına da sahip olması kullanılan ürünlerin sizlere sunmuş olduğu artı bir değer olmaktadır. Bu sayede ortamdaki ısı derecesini uzun süre muhafaza ederken aynı zamanda gürültüden de izole bir yaşam sunma şansınız bulunmaktadır.

 

Peki, Çayyolu Pimapen Pencere Neden Önemlidir?

Pimapen Pencere kullanımının ev ve iş yeri sahiplerine birçok faydası bulunmaktadır. Tüm kapalı alanlara uygun montaj özelikleri sayesinde her boyutta montaj yapılabilmektedir. Bu faydalara bakıldığında ise;
Daha önce de belirttiğimiz gibi pimapen pencereler ısı ve ses yalıtımı açısından çok kullanışlıdır. Yazın sıcakların kışın da soğuk havanın içeri girmesini engeller. Böylece klima vb. aletlerin elektrik kullanımından fahiş fiyatlandırmalara maruz kalmazsınız.

 

PVC pencerelerin sağlam ve dayanıklı olması sebebiyle uzun yıllar kullanılabilmektedir. Ahşap ve kalitesiz pimapenlerin aksine hem maddi hem de kaliteli kullanım açısından tüm müşterilerimiz memnun kalmaktadırlar.
Ayrıca ekonomik açından da oldukça uygun bir maliyete sahip olmaları da her gelir grubuna hitap etmesine de olanak sağlar. Böylece serinleme ve ısınma ihtiyacı duyulduğunda maksimum izolasyon özelliği ile havayı uzun süre muhafaza eder ve harcanan enerji miktarını da minimize eder.

 

En zorlu hava koşullarında dahi hiçbir şekilde çizilme ve su sızıntıları olmamaktadır. Özellikle şiddetli yağmur sularının pencere kenarlarından sızmasıyla duvarlarda ve parkelerde oluşan kabarmalar aileler için ekstra masraf yaratabilmektedir. Ancak pimapen pencereler sayesinde su sızıntıları söz konusu bile olmamaktadır. İyi yalıtım özelliği sayesinde soğuk hava giremediği gibi yağmur suları da etkili olmamaktadır.

 

Dayanıklı ve oldukça hafif bir tasarıma sahip olmaları bu pencere grubunun taşınması ve montajında da kolaylık sağlamaktadır. Kaliteli malzemelerden yapılan pimapen pencereler, ekstra bir bakım veya tamirat da gerektirmemektedir. Kullanımı oldukça basit ve rahat olan bu pencerelerin ekstra bir boyaya da ihtiyaçları yoktur. Temizlenmesi için de ıslak bir bez ile silinmesi yeterli olmaktadır.

 

Özgün bir tasarıma sahip olması sebebiyle dilediğiniz şekilde dizayn edilebilen PVC pencereler şık ve temiz bir görünüme sahiptirler. Bu sayede hem lüks bir görünüm hem de bulunduğu atmosferi güzel gösteren bir yapıya sahiptirler. Aynı zamanda sunulan renk seçenekleri sayesinde de her tasarıma uygun renk geniş renk yelpazesi da büyük bir avantaj sağlamaktadır.

 

Uzun vadede karlı bir yatırım olan PVC pencereler, yapıldığı andan itibaren uzun yıllar kullanım süresine sahiptirler. Böylece kısa vadede herhangi bir değişim gerektirmez. Ayrıca sağlam yapıda olmaları sayesinde herhangi bir darbede kolay kolay hasar almamaktadırlar.

 

Sürdürülebilir Özelliği ile Çayyolu PVC Pencere

Günümüzde PVC kaynaklı bir ürün tasarlanmadan önce işlem aşamasında birçok farklı madde kullanılmaktadır. Dolayısıyla pimapen yapımında kullanılan katkı maddelerinin kalitesi de nihai ürünün kalitesini doğrudan etkilemektedir. Bunun yanında ürünün kalitesi, kullanım ömrünü de belirleyeceği için çevreye olan katkıları da yadsınamayacak kadar fazladır. Hem çevreye hem de bütçenize dost olan bu ürünler çok daha dayanıklı olmaktadır.
Ayrıca bu ürünlerin kullanımından sonra geri dönüşüm imkânı da bulunmaktadır. Geri dönüşüm sürecinin de oldukça verimli bir yapıya sahip olması, çevre dostu yapısı ve yeniden kullanılabilir özellikleri de ürünün sağlamış olduğu ekstra faydalar arasındadır. Günümüz koşullarında çevreye verilen tahribat düşünüldüğünde artık doğayla uyumlu ürünlerin kullanımı da önemli bir tercih kriteri olmalıdır.

 

Pencere Bakımı ve Fonksiyonları

Pencere bakımları düzenli olarak yapıldığında pimapenler ilk günkü gibi yeni ve temiz görünümünü korumaya devam edecektir. Zamanla kullanımdan kaynaklı eskimeler ve ürün yapısında hava şartlarına göre değişimler gözlemlenebilmektedir. Ancak düzenli bakımları yapıldığı takdirde bu hususlar pencere veya kapınızı kullanım açısından etkilememektedir.

 

Söz konusu pencere veya kapıların düzenli aralıklar ile yağlanması ve tamirat gerektiren yerlerin düzenli olarak bakımlarının yapılması oldukça kolaydır. Bu faaliyetler her kullanıcının kolaylıkla yapabileceği şekilde tasarlanmıştır.

 

Parça değişimleri ise pencerelerin açma-kapama kolları, menteşeleri, kilit mekanizması dediğimiz ispanyolet ve conta parçalarından meydana gelmektedir. Pencerelerin açma-kapama kolları; işlevlerini yitirdiği takdirde yenileriyle kolaylıkla değiştirilebilmektedir. Bunun için yıldız tornavida yardımıyla kolun kasaya sabitlenen kısımlarının çıkarılması gerekmektedir. Pencerenin kolu 90 derecelik açıyla döndürüldüğünde çıkarılması gereken vidalar görülmektedir. Yenisi kol ile değişiklik yapıldıktan sonra yine 90 derecelik açı ile yerine oturtabilirsiniz.
Bu bilgiler montaj sürecinde de ayrıntılı olarak sizlere verilmektedir. Ancak daha profesyonel bir hizmet almak isterseniz uzman bir ekibin yapacağı işlemler pencerelerin ömrü konusunda artı bir değer katacaktır.

 

PVC pencerelerin fonksiyonlarına bakıldığında ise 2 şekilde açılım gösteren pencereler bulunmaktadır. Bunlar düz açılım olarak (sadece yan bölüme) ve çift açılım (yan ve üst kısım) olmak üzere iki şekilde fonksiyona sahiptirler. Kullanımı size en uygun ve rahat gelen fonksiyonu belirtmeniz durumunda istediğiniz biçimde montaj işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

 

Hizmet Kalitemiz ve Müşteri Memnuniyetimiz

Bünyemizde bulunan kaliteli ve profesyonel ekibimiz ile sizlere her zaman için alanında uzman ve daima memnuniyet odaklı bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Talebinizi belirtmeniz durumunda tüm istek ve ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde karşılık vermeye özen göstererek sizleri tüm objektif bir şekilde bilgilendirerek ilerliyoruz. Ürün ve hizmetlerden iyi şekilde bilgi sahibi olmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir, merak ettiğiniz her türlü konuyu sorabilirsiniz.

 

Rakiplerimizden farklı olarak daha hızlı bir süreç yürütmekteyiz. İşinin ehli çalışanlar sayesinde konutunuza uygun en iyi boyut ve malzemeler belirlenerek maddi ve süreç ile ilgili gerekli tüm bilgilendirmeler tarafınıza yapılmaktadır. Siz de en iyi PVC pencere hizmeti almak isterseniz bir telefon kadar yakınınızdayız!

 

Firma Bilgileri

Çayyolu Pimapen PVC Tamiri
0312 255 0 855 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.