• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

11 Kasım 2020 20:17

Çayyolu Kombi Servisi Hizmetleri

Çayyolu Kombi Servisi Hizmetleri

Kombiler yaz ve kışın en çok kullanılan cihazlardır. Doğal olarak kombideki bir arıza ev ya da ofiste işlerin aksamasına neden olacağı gibi havaların soğumasıyla birlikte ısınma problemlerini de ortaya çıkaracaktır. Çayyolu kombi servisi hizmetleri ile birlikte sorunlarınızı çözerek kombilerinizin verimliliğini artırabilirsiniz.

 

Çayyolu Kombi

 

Kombiler yüksek teknolojiye sahip olan cihazlar olmasından dolayı kullanımı hassasiyet gerektirir. Doğru ve düzenli kombi bakımı ise olası arızaların ortadan kaldırılmasını sağlar. Kombiler yılda 2 kez bakım gerektiren cihazlardır. Yazlık ve kışlık olarak yapılması gereken bakım işleminde kombinin genel kontrolü yapılarak değişim ve onarım gerektiren parçalarının tespiti yapılır. Her işte olduğu gibi kombide de profesyonellik önemli bir konudur, özellikle kombilerde eksik ve hatalı yapılan bir bakım süreç içerisinde daha ciddi sorunların yaşanmasına neden olacaktır. Çayyolu kombi servisi olarak profesyonel hizmet veren firmamız, iletişim bilgileri alındıktan sonra hızlı bir şekilde destek talebi oluşturulacaktır. Kombiniz hangi marka olursa olsun uzman personellerimiz tarafından onarılabilir. Kombi bakım ve onarım hizmeti yerinde ve şeffaf bir şekilde yapılır bu sayede kombinizde olan sorunu kendiniz de görebilirsiniz. Yerinde onarım aynı gün içerisinde arızanın da tespit edilmesini sağlamış olacaktır.

 

Kombiler neredeyse tüm evlerde kullanılan cihazlardır ve ısıtma amacıyla kullanılır. Bazı evlerdeki kombiler petekle ısıtmayı sağlarken bazı evlerde yalnızca sıcak suyun kullanımı sağlanır. Petek kullanılan evlerde ise kombi bakımı esnasında peteklerin bakımlarının da yapılması gerekir.

 

Çayyolu Petek Temizliği

Petek bakımı ne kadar iyi yapılırsa elde edilecek olan verim de o kadar yüksek olacaktır. Petekleriniz kirlendiğinde gerekli olan ısıyı tam olarak veremeyeceğinden dolayı kombinin daha fazla çalışması ve daha fazla fatura ödemeniz anlamına gelecektir.

 

Petekler neden ısınmaz?

Mevsim ne olursa olsun kombinizin çalışır ve performansı en üst seviyede olması gerekir. Özellikle kışın tam bir performans elde edilmek isteniyorsa ısıtmayan peteklerinde mutlaka kontrol edilmesi gerekir. Kombi petekleri zamanla kullanım esnasında orta veya alt bölümde yetersiz ısıma sorunuyla karşı karşıya kalabilir. Bu duruma neden olan ise peteklerde meydana gelen çamurlanmadır. Petek çamuru oluştuğunda ev daha soğuk ve fatura daha kabarık gelecek demektir. Bu yalnızca performans değil aynı zamanda kombinizde birtakım arızaların oluşmasına da neden olacaktır. Bunun için kombinizin mutlaka düzenli olarak bakımının yapılması gerekir.

 

Petek çamuru ne demektir?

Petek çamuru tozlardan ve kirlerden oluşan bir atık değildir. Radyatör içerisinde zamanla oluşan pasların kirleridir. Pas suyun akışını engellediği için kombi gerektiği şekilde devir daim yapamaz ve bu çamur biriktikçe kombide ısınma ve birtakım arıza sorunu oluşmaya başlar. Çayyolu kombi servisi hizmetimiz kombinizin bakım ve onarım hizmetini üstlenirken en doğru çözümleri sağlar. Onarılması gereken sistem ve değişimi gereken parçalar tespit edilerek orijinal parçalarıyla değişir. Yapılan her hizmet firmamız garantisi kapsamındadır bu nedenle ekstra bir sorun oluşması halinde değişimi yapılan parça ücretsiz bir şekilde yenilenir. Biz memnuniyet odaklı hizmet veren bir markayız ve bu hizmetimizi verirken müşteri memnuniyetine önem veririz.

 

Peteklerinizde birikmiş olan çamurun temizlenmesi iki şekilde yapılır. Bunlardan birincisi peteklerin yerinden çıkarılması ve hortumla yıkanmasıdır. Bu klasik ve eski olan bir yöntemdir ve kombinizin de zarar görmesine neden olabilir. İkinci yöntem ise kullanılan cihazlarla peteklerin bulunduğu yerde temizlenmesini içerir. Bu aşamada kullanmış olduğumuz kimyasal çözücüler kombi peteklerinize zarar vermeden tertemiz olmasını sağlar. Petek temizliği yapıldıktan hemen sonra kombinizi çalıştırdığınızda ortaya çıkan ısıyı sizde fark edeceksiniz.

 

Kaliteli kombi bakım hizmeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Firma Bilgileri

Çayyolu Kombi Servisi
0312 242 12 55 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.