• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

11 Kasım 2020 20:28

Çayyolu Kanalizasyon & Rögar Temizleme

Çayyolu Kanalizasyon & Rögar Temizleme

Kanalizasyonlar zaman içerisinde farklı nedenlerden dolayı tıkanabilir. Her bölgede kaçınılmaz bir durum olan bu süreç özellikle Çayyolu kanal açma hizmetimiz sayesinde hızlıca çözüme kavuşturulacaktır.

 

Özellikle kış mevsiminde yağışların daha fazla olması ister istemez kanalizasyonlardaki hareketliliği artırır. Dolayısıyla yağmurla birlikte kanala sürüklenen maddeler kanalın tıkanmasına neden olur. Soğuktan kanal içerisinde meydana gelen donma ve çatlamalar yine tıkanıklık için önemli bir nedendir.

 

Kanal açma profesyonellik gerektiren bir iştir. Çayyolu kanal açma ekibimiz her türlü nedenden dolayı tıkanmış olan kanalın açılmasını sağlayacaktır. Tıkalı kanal yalnızca giderin değil aynı zamanda insan sağlığını da tehdit eder. Bunun için bir an önce açılması gerekir. Günlük yaşam içerisinde her zaman kullanılan kanalların tıkalı olması birçok işinde yarım kalmasına neden olacaktır. Bunun için böyle bir durum olması halinde hemen firmamızla iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

 

Çayyolu Kanal Açma Hizmeti

 

Firmamız Çayyolu kanal açma işinde yıllardır hizmet vermektedir. Tıkalı kanal açılması için kullanılan yöntemler çok önemlidir. Biz tıkanıklık açma işlemini yaparken görüntülü sistemler kullanırız dolayısıyla tıkalı bölgeye nokta atışı yapılmış olur. Tıkanıklık açma işleminden en önemlisi tıkanıklığın nerede olduğunun tespit edilmesidir. Bu işlemde eğer kameralı sistem kullanılmıyorsa tıkalı bölgenin tespit edilmesi deneme yanılma yöntemiyle olur, doğal olarak deneme esnasında gereksiz olan bölgelerin kırılması gerekir bu da hem iş gücünün artması hem de tıkanıklığın açılması için harcanan paranın fazla olmasına neden olacaktır.

 

Tıkalı bölgenin açılmasının geciktirilmesi birtakım parazit ve mikroplarında insan sağlığını tehdit etmesi anlamına gelecektir. Tıkalı kanalın açılması önemlidir ancak bir diğer önemli konu kanalın tıkanmamasını sağlamaktır. Bu nedenle kanal temizliğinin düzenli bir şekilde yapılması gerekir. Çayyolu kanal açma firmamız kanallarınızın temizliğini de gerçekleştirmektedir. Kanal temizleme işleminde vidanjör kullanılır ve tazyikli suyla yapılan temizlik sonrasında kanalda biriken yağlar ve takılı kalmış olan maddeler yok edilecektir.

 

Çayyolu kanal açma hizmetinde profesyonel bir ekiple ve teknolojik cihazlarla hizmet veririz. Son teknolojiye sahip olan ekipmanlarımız ve vidanjörlerimiz kanalın açılmasını hızlı bir şekilde yapacaktır.

 

Çayyolu Kanalizasyon Açma Firmaları

Çankaya kanalizasyon firmaları arasında uzun yıllardan beri hizmet veren firmamız Ankara’da sektöre pek çok yenilikler kazandırmıştır. Her ne kadar Çayyolu bölgesinde aktif olsak da Ankara’nın her ilçesine profesyonel hizmet sağlarız.

Çankaya kanal açma firmalarının kendisini geliştirmesi hizmet verebilmek açısından çok önemlidir. Ne zaman bir kanalın tıkanacağı ve tıkanıklığın daire, bina içi ya da dışında olup olmayacağı bilinmez.

Çayyolu kanal açma işleminde hız çok önemlidir. Biz 7/24 esaslı olarak çalışırız bu sayede tıkanma ne zaman olursa olsun bizimle iletişime geçebilir ve sorunun çözülmesini sağlayabilirsiniz.

 

Çayyolu Kanalizasyon Yenileme

Firma olarak kanal açma işleminin yanı sıra kanalın yenilenmesi içinde gerekli olan çalışmayı yapabiliriz. Bazı tıkanıklıkların nedeni zeminde meydana gelen çökmedir. Çökme kanal üzerine baskı yapacağından dolayı tıkanmaya veya kırılmalar oluşmasına neden olacaktır. Böyle bir durumla karşılaşmanız halinde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Çayyolu Rögar Temizleme

Binaların giderleri zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak tıkanabilir. Hatalı gider kullanımı sonucunda oluşacak olan bu durumu doğru yöntemlerle giderilebilir. Bina meydana gelen tıkanma aynı anda birden fazla daireyi ilgilendireceğinden dolayı sistemin kullanılmaz hale gelmesini sağlayacaktır. Böyle bir durumda hızlıca rögara müdahale edilmesi gerekir. Rögara yapılan müdahale sırasında hem kanalın zarar görmemesi hem de hızlıca açılması sağlanmalıdır. Biz Çayyolu rögar temizleme işleminde kanalınıza zarar vermeden binanızın gider sisteminin açılmasını sağlarız.

 

çayyolu rögar temizleme

 

Firma Bilgileri

Çayyolu Kanal Açma
0312 242 12 55 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.