• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

8 Ocak 2021 21:21

Çayyolu Kamera Alarm Sistemleri

Çayyolu Kamera Alarm Sistemleri

Çayyolu kamera alarm sistemleri, işletmelerde denetim ve kontrol, iç ve dış çevrenin güvenliğinin sağlanması için sizlere bir güvenlik sistemi sağlar. Bu sistemleri IP kamera, kutu kamera, dome kamera gibi donanımlar kullanılarak oluşturuyoruz. Bunun yanında dijital kayıt cihazları da kullanılarak görüntülerin monitör üzerinden izlenmesini sağlıyoruz. Güvenlik kamerası üzerinden gelen dijital sinyaller, kayıt cihazları yardımıyla kayıt altına alınıyor. Bu cihazlar kaydetme, geri izleme ve bunlara ulaşabilmek için USB arabirimi, DVD yazıcılara sahiptir.

Uyumlu güvenlik kameraları ile kamera sistemlerinin işlevsel hale gelmesi sağlanıyor. Ayrıca bu cihazlarda kullanılan lensler, uzak yerlerin de izlenmesine olanak sağlayarak güvenliği üst düzeye çıkarıyoruz.

Güvenlik kameralarında dahili olarak mikrofon bulunabileceği gibi harici olarak da takılabilerek ses de denetlenebilir hale geliyor. Alacağınız kameraya göre farklılık gösteren özelliklerden dolayı bunları önceden keşfederek projelendirmek sistemin başarılı işlemesi için önemlidir.

Kamera ve Alarm Sistemleri ile Güvendesiniz

İç ve dış mekanlardaki güvenliği sağlamak için kamera sistemleri yanında alarm sistemleri de kullanılabilir. Bu cihazlar bütünleşik çalışarak üst düzey bir güvenlik sağlayabilir. Güvenlik kamera sistemlerine fonksiyon kazandırmak için farklı ekipmanlar kullanılabiliyor. Sistemde olması gereken malzemelerin yanında harici olarak da aksesuarlar alınabilir. Bu sistemlerden farklı olarak da taşınabilir veya bir alana monte edilebilir Gizli Kameralar da mevcuttur. Bu Gizli Kameralar genelde; ailelerin, bebeklerini emanet ettikleri bebek bakıcılarını denetlemek için, önemli büyük hukuksal davalarda ve boşanma aşamasında olan eşlerin birbirilerine delil toplamak için kullanılan küçük ve gizlenebilmesi kolay cihazlardır.

Kamera Sistemleri Aksesuarları

Güvenlik için kullanılan Çayyolu kamera sistemleri alınan aksesuarlar arasında güvenlik kamerası monitörü, güvenlik kamerası oynatıcı, güvenlik kamerası mikrofonu, güvenlik kamerası harddisk, güvenli kamerası Jack, güç kaynağı ve güvenlik kamerası ayağıdır.

Monitörler, görüntülerin merkezi veya uzaktan izlenebilmesine olanak sağlayan ekranlardır. Bunlar LED, LCD ve TFT ekranlara sahip olabilir. Oynatıcılar ise kayıtlı görüntüleri oynatan bir yazılımdır. Dijital kayıt dosyaları, bu yazılım yardımıyla BMP, JPG, PNG dosya türlerinde kaydedilebiliyor. Mikrofonlar da güvenlik kameralarına harici olarak takılabilen güvenlik arttırıcı aksesuarlardandır. Görüntünün yanında ses de kaydedilmesine olanak sağlar. Ancak mikrofonların kalitesi, sesin netlik derecesini etkileyecektir.

Harddiskler, gelen video sinyallerini kaydeden bir bileşendir. Görüntü kayıt cihazlarında dahili olarak da bulunabilen bu harddisk kapasiteleri, görüntü kaydı sürelerine göre farklılık gösterir. Ayaklar ile de kameraların farklı açılardan görüntü alabilmesi mümkün hale gelir.

 

 

Firma Bilgileri

Çayyolu Kamera Sistemleri
0 542 716 58 98 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Selma Yılmaz 28 Şubat 2021 18:45 CEVAPLA

    Çayyolu kamera alarm sistemleri ekibi sayesinde, iş yerime güvenli bir şekilde alarm sistemi kurdurabildim. Yapılan iş o kadar işime sindi ki herkese tavsiye edebilirim. Sizde iş yerinizi veya evinizi olumsuz durumlardan korumak için Çayyolu kamera sistemlerini tercih edebilirsiniz. Şiddetle öneriyorum.