• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

14 Ekim 2019 14:53

Çayyolu Etkinlikler: Ailenizle Eğlence Fırsatları

Çayyolu Etkinlikler: Ailenizle Eğlence Fırsatları

Ankara’nın Çankaya ilçesinin bir mahallesi olan Çayyolu son derece güzide merkezlerin başında geliyor. Özellikle bağlı olduğu ilçenin Çankaya gibi tarihimizde önemli bir yerinin bulunması turistlerin de buraya akın etmesini sağlıyor. Bunun en önemli sebeplerinin başında da Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk geliyor. Yerli ve yabancı turist sayısının fazla olmasıyla birlikte bölgede ticari açıdan hareketlilik söz konusu olduğunu söyleyebiliriz. Bu da eğlence alanında yapılacak yatırımları artırıyor. Özellikle Çayyolu etkinlik konusunda oldukça ilerlemiş durumda. Birbirinden farklı firma ve marka burada şenliklerden tutun da konserlere kadar farklı etkinlikler düzenleyip insanları bir araya getiriyor. Peki siz de burada keyif alacağınız ve ailecek katılabilecek etkinlikler mi arıyorsunuz?

Çocuklarınızla Katılabileceğiniz Çayyolu Etkinlikleri

Çayyolu’nda sadece yetişkinler düşünülerek etkinlikler düzenlenmiyor. Aynı zamanda çocuklar için de belli başlı etkinliklerin düzenlendiğini söylemeliyiz. Örneğin Gordion AVM’de atölye etkinlikleri yapılıyor. Ekim ayı içerisinde çocukların hem beyin gelişimlerine katkı hem de okullarına yardımcı atölye etkinlikleri ile eğlenmesi sağlanıyor. Bunun yanı sıra yine Gordion AVM’de çocuklar için tiyatro ve gösteri etkinlikleri düzenleniyor. Bu sayede çocuklarınızın eğlence dolu vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Eğer bu ve bunun gibi etkinlikler arıyorsanız mutlaka bu sayfadan faydalanmalısınız. Sizin için yapılan paylaşımlar üzerinde etkinliklerle ilgili gerekli tüm bilgileri göreceksiniz.

Çocuklarınızın gelişimleri için düzenlenen bazı eğitici etkinlikler bulunmaktadır. Örneğin el işlerinden kitap etkinliklerine, çizim etkinliklerinden diğer sanat etkinliklerine kadar pek çok farklı organizasyon düzenlenebilir. İşte bütün bunların haberi yine burada yer almaktadır.

Eğlence Dolu Çayyolu Etkinlikler

Sadece Çayyolu’nda düzenlenen etkinlikleri kapsayan bu platform bir kıstas üzerine hareket etmiyor. Yani; örneğin sadece konserleri ya da sadece tiyatro oyunlarını burada aktarmıyor. Site üzerinde birçok kategori bulunuyor. Örnek olarak düzenlenen futbol maçlarını ya da fuarları gösterebiliriz. Aileniz ile gidebileceğiniz bir futbol maçı sizin için de sıra dışı bir etkinlik olabilir. Zamanınızı eğlenceli geçirmenin yanı sıra stresinizi de atmış olabilirsiniz. Bölgenin ileri gelen takımlarının futbol maçlarıyla ilgili haberler de yine burada yerini almış durumda.

Ankara’da yıl içerisinde birbirinden farklı fuarlar ve gösteriler olabiliyor. Örneğin otomobil ve motosiklet fuarları büyük markaların katılımları ile yapılıyor. İlginizi çekebilecek otomobiller ile motosikletleri bu fuarlarda görebilir ve çok istediğiniz araçlara fuarlara özel yapılan indirimler ile sahip olabilirsiniz. Tabii bu fuarların ne zaman ve nerede yapıldığını da öğrenmeniz gerekiyor. İşte bu tür bilgiler yine sitede sizlere sunulmuş durumda. Düzenlenen etkinliklere katılım göstermek için sizden ücret de talep edilmiyor.

Çayyolu Sirk Etkinlikleri

Sirk etkinliklerinin birçok insan tarafından ilgi gördüğünü biliyoruz. Özellikle dünya çapında ismi duyulmuş sirklerin yaptıkları gösteriler insanları hayrete düşürücü durumda. Peki siz de boş zamanınızı bir sirke katılarak geçirmek ister miydiniz? Peki ya bu tür sirk etkinliklerini kaçırmamak için ne yapabilirsiniz? Tabii ki de bu siteyi sık kullanılanlarınız arasına alabilir ve belirli aralıklar ile ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede tamamında haberdar olabilir ve istediğiniz gibi onlara katılım gösterebiliriz. Hem ailecek katılabileceğiniz etkinliklerden haberdar olmuş olur hem de sayfa üzerinde sunulan indirimlerden faydalanabilirsiniz. Aklınıza yatan Çayyolu etkinlikler ilanlarından herhangi birinin görseline tıklayarak o etkinliğin ne zaman düzenleneceğini, nerede olacağını, nasıl iletişime geçileceğini de görebilirsiniz. Diğer insanlardan avantajlı olarak ilk önce siz iletişime geçebilir ve biletler tükenmeden yerinizi ayırtabilirsiniz. Bu da hayatınızda belki de bir daha görmenin nasip olmayacağı şeylere tanıklık etmeniz anlamına gelebilir.

Çayyolu Etkinlik sayfasına giderek çevrenizdeki katılabileceğiniz aktiviteleri görebilirsiniz.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 00:17 CEVAPLA

    Çayyolunda bu kadar etkinlik yapıldığını bilmiyordum. Faydalı bilgiler vermişsiniz.

  • Berk Özcan 19 Nisan 2020 14:40 CEVAPLA

    Çayyolu gelişmeye devam ediyor, etkinlikler her geçen gün artıyor. Aileler ve çocuklar mutlu huzurlu. Ankara’nın güzel mahallelerinden birisi. Bir gün gezmeye geleceğim sosyal etkinliklerini beğendim.

  • merve tufan 19 Nisan 2020 16:11 CEVAPLA

    Etkinlik güzel tabi bayağı gelişmiş çayyolu ben bir defasında gelmiştim ama küçüktüm 🙂