• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

29 Aralık 2019 23:29

Çayyolu Atapark Etkinlik ve Şenlikleri

Çayyolu Atapark Etkinlik ve Şenlikleri

Çayyolu Atapark

Ata Park  Çayyolu Konutkent mahallesi Arcadium AVM’yi geçtikten sonra ilk trafik lambalarının solunda kalmaktadır. Park büyüklüğü ile hareket kabiliyeti bol olup, kay kay, paten, bisiklet ve elektrikli araba kullanmak için ideal bir yerdir.  Çocuklar özgürce oynayabilirken, yetişkinlere ise dinlenebilme için iyi bir yer..

Etkinlikler ve Şenlikler

Çankaya belediyesinin yaptığı; akşamları acık hava sinemasının yanı sıra resmi törenlerde de park aktif olarak kullanılıyor.. Dondurmanızı yada çekirdek alıp ailenizle şenliklere kutlamalara katılıp harika vakit geçirebileceğiniz bir park; Atapark 🙂
çayyolu ata parks

Ayrıca; O uzun direkte olan şanlı bayrağımızın  altında yapılan bu etkinlikler ve şenliklerin tadını almak isterseniz eğer sizlerde buradan Atapark Şenliklerini takip edebilirsiniz..

Diğer Etkinliklerimize buradan ulaşabilirsiniz.. ==> Çayyolu Etkinlikler

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 00:05 CEVAPLA

    Ara sıra etkinlik ve şenliklere ihtiyaç vardır. Atapark şenliklerinde bunlardan bir tanesidir

  • Berk Özcan 19 Nisan 2020 13:29 CEVAPLA

    Atapark Şenlikleri gayet güzel. Halk birbiriyle iletişim halinde çeşitli etkinlikler yapılıyor. Corona virüsten sonra etkinlikler devam eder umarım. Çocuklar için oynanılacak alanların düşünülmesi güzel olmuş beğendim.

  • merve tufan 19 Nisan 2020 16:22 CEVAPLA

    Ben etkinlik olarak en son ortaokulda okul vasıtasıyla rol almıştım. Etkinlik pek bana göre değil. Sosyal olmak gerek vakit olması gerek. Ama dışarıdan bakıldığında çok eğlenceli durmakta.