• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

8 Ekim 2021 19:30

Alacaatlı Piknik Alanı

Alacaatlı Piknik Alanı

Alacaatlı Piknik Alanı; Alacaatlı mahallesini Çayyolu’nun gözde mahallelerinden biri yapmaktadır. Sizler için makalemizde Alacaatlı mahallesinde bulunan piknik ve gezi alanlarını aşağıda sıraladık.

Alacaatlı Aile Piknik Alanı

Çok temiz, nezih ve aileyle birlikte zaman geçirebilecek güzel mekanlardan birisidir. Mangal yakmak için harika bir ortam olduğunu ifade edebiliriz. Özel bir işletme statüsünde olan Alacaatlı Aile Piknik Alanı, çocuklar için de oldukça eğlenceli bir yer. Yazın serin, kış aylarında ise kapalı barakalarda üşümeden vakit geçirilebiliyor. Hafta sonları epey kalabalık bir piknik alanı olduğunu da söylemeliyiz. Ateşle ve kömürle uğraşmak istemeyenlerin, ücretli olarak hazır kurulu mangal temin edebileceği bir mekandır.

Çınaraltı Piknik Alanı

Hem piknik hem yürüyüş hem de yeni evlenecek çiftler için çeşitli organizasyonlar (düğün fotoğrafı çekimi, evlilik teklifi, vb.) gerçekleştirilebilecek havadar mekanlardan birisidir. Alacaatlı’nın en meşhur piknik alanlarından birisi olan Çınaraltı Piknik Alanı, açık ve kapalı mangal alanlarını içerisinde barındırmaktadır. Temiz, düzenli, şehre yakın, uygun fiyatlı bir işletme. Hafta sonları diğer piknik alaları gibi yoğun olduğundan, saat 11:00-12:00’ye kadar yerinizi almanız önerilir.

Kemer Kapı Piknik Alanı

Ankara’da hem yaz hem de kış aylarında piknik yapılabilecek güzel bir piknik alanı. İşletme çalışanları soba ve mangalı istenildiği takdirde yakıyorlar. Ziyaretçilerine göre çardak fiyatlarının pahalı olarak ifade edildiğini söyleyebiliriz. Kemer Kapı Piknik Alanı’nı ziyaret edenler rahatlıkla alkol tüketebilir. Otopark imkanı, WC, bulaşık yıkama bölümleri mevcut.

Doğa Park Piknik Alanı

Alacaatlı’da gidilebilecek en güzel mekanlardan birisi. Google Haritalar’da puanı, diğer piknik alanları arasında en yüksek olanı. Diğerlerine göre daha yeni olan, ferah atmosferi, geniş alanı ve piknik yapmak için gerekli tüm imkanlarıyla aile ve arkadaş grupları için tercih edilebilecek  mekanlardan. Kapalı ve sobalı çardaklar olması, kışı da tercih edilme nedeni. Fiyatlar orta düzeyde.

Ayvalı Bahçe Aile Piknik Alanı

Alacaatlı’da diğer piknik alanlarına yakın konumda bulunan Ayvalı Bahçe Aile Piknik Alanı, açık hava keyfi için tercih edilebilecek mekanlardan. Şehrin gürültüsünden uzak, kafa dinlemek ve stres atmak için aile ve arkadaş gruplarıyla gönlünüzce eğlenebileceğiniz özel bir işletme.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.