• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

7 Ağustos 2021 17:11

Yaşamkent Restoranlar

Yaşamkent Restoranlar

Yaşamkent Restoranlar; Her damak tadına uygun bir restoran bulunan Yaşamkent, ziyaretçilerine yeme-içme mekanları konusunda zengin bir alternatif sunuyor. Pideciler, dönerciler, kahvaltı salonları, meyhaneler, canlı müzikli restoranlar, açık hava restoranları, poğaça ve simit satan yerler, çorbacılar, pastaneler ve fast food ürünleri bulabileceğiniz mekanlara sahip. Yaşamkent’te gidip denemek isteyeceğiniz restoranları şu şekilde sıralayabiliriz:

Karameli Cafe Bakery: Yaşamkent Mahallesi 3061. Cadde’de yer alan fırın ve kafe olarak hizmet veren mekan, saat 08:00 ile 21:00 arasında faaliyet gösteriyor. Alkolsüz bir mekan olan Karameli Cafe Bakery, üniversite öğrencileri, aileler, arkadaş grupları tarafından çokça tercih ediliyor. Paket servis hizmeti veriyor.

Funda Cafe Patisserie: 3222. Cadde üzerinde konumlanan mekan, bölgenin en uğrak noktalarından. Osmanlı kahvaltısı, sıcak, klasik, köy ve börekli kahvaltı gibi menülerle konuklarına hizmet veriyor. Ayrıca omletler, tostlar, tava çeşitleri, gözlemeler, sandviç çeşitleri, makarnalar, salatalar, çorbalar ve ana yemeklerle (onlarca çeşit et, sebze ve farklı yöresel lezzetler) müşterilerini ağırlıyor.

Ankara Fırın: Restoran, fırın ve cafe kategorilerinde faaliyet gösteren mekan, serpme kahvaltı, aperatifler, el yapımı gözlemeler, esmer gözlemeler, sıcak kahvaltılıklar, tostlar, sandviçler, burgerlar, salatalar, ana yemekler, börekler ve ızgaralarla hemen her damak tadına uygun lezzetler sunuyor. Bölgede açık hava restoranları arasında değerlendirebilecek, evcil hayvan dostu, alkolsüz bir mekan olarak hizmet veriyor. Paket servis yapıyor.

Masha & Meshe: Yaşamkent’te bulunan hemen her restoran gibi geniş bir ürün çeşitliliği ile dikkat çeken mekan; cafe kategorisinde yer alıyor. Serpme ve mini kahvaltı, sahanda çeşitleri, omlet ve gözleme çeşitleri, tost ve sandviçler, dürüm çeşitleri, quesadilla çeşitleri, makarna çeşitleri, pizzalar, salatalar, kırmızı et çeşitleri gibi yiyecek alternatifleriyle ve uygun fiyatlarıyla bölgede pek çok kişi tarafından ilk ziyaret edilecek mekanlardan. Dünya kahveleri, espresso classic, soğuk kahveler, soğuk çaylar, taze sıkmalar, milkshake çeşitleri, masha & meshe kokteyl çeşitleri ve smoothic çeşitleriyle zengin bir menü sunuyor. Paket servis hizmeti bulunuyor.

Lily’s Cafe: Kafe türünde faaliyet gösteren Lily’s Cafe, et sote, tavuk sote, kahvaltı çeşitleri, omletler, tatlılar, salatalar, aperatifler ve sıcak içecek çeşitleriyle uygun fiyatlı restoranlar arasında nitelendirilebilir. Cafenin hem iç mekan hem de dış mekan seçeneği bulunuyor. Paket servis için de geç saatlere kadar hizmet veriyor.

Sturbucks: Yaşamkent’te uluslararası bir marka olan Sturbucks, tutkunları için değerlendirilebilecek uğrak noktalardan. 3222. Cadde üzerinde bulunan mekan, bölgenin en popüler mekanlarından birisi.

yasamkent restoranlar

yaşamkent restoranlar

Firma Bilgileri

Çayyolu Haber Bülteni
0312 242 12 55 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.