• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

30 Kasım 2019 13:02

Telefon Takip ve Dinleme Programı

Telefon Takip ve Dinleme Programı

Gerçekleri Gözünüzle Görün
Biri hakkında şüphe mi duyuyorsunuz? Hemen casus yazılıma sahip olarak istediğiniz telefonu takip etmeye başlayın!
★ Hızlı ve kolay kullanım.
★ İstediğiniz cihazın görüşme ve ses kayıtlarını alabilme imkanı.
★ Canlı kamera ve SMS takibi özelliğinden faydalanma.
★ GPS yer tespiti ile telefona ulaşabilme.

Ebeveyn Takip Nedir?

Ebeveynler olarak çocuklarınızın okulda, parkta ve benzeri yerlerde tanıştığı herkesi tanıyor musunuz? Bunun mümkün olmadığını hepiniz biliyorsunuz. Sorduğumuzda çocuğumun yakın çevresini tanıyorum yanıtı alıyoruz. Peki ama herkesi tanımak yerine çocuğunuzu dışarıdaki sizden ayrıyken hayatına tanık olmak ister miydiniz? Bunun nedeni çocuklarınızı kötü alışkanlıklardan korumak ve ona zarar verebilecek kişilerden uzak kalmasını sağlamaktır. O halde siz de çocuk takip programı kullanarak çocuğunuzu her an her yerde kontrol edebilirsiniz. Konuyu daha derin bir şekilde yazının devamında açıyoruz. Bu kısmı atlamadan okumanız ileride olası tehlikelere karşı önlem almanıza yardımcı olacaktır.
Günlük gazetelerde ve haber bültenlerinde sık sık çocuk cinayetleri, tecavüzleri ve benzeri haberleri görüyoruz. Her ebeveyn bunlardan çekinir ve çocuklarının iyi arkadaşlıklar edinmesini ister. Ne var ki herkes çocuğunun sosyal hayatını kontrol altına alamaz. Hem bu mümkün değil çünkü çocukları sıkmak onların içine kapanık bireyler olmalarına sebebiyet verebilir. O halde doğru adımı atmak gerekiyor. Artık siz de çocuklarınızın cep telefonlarına indireceğiniz uygulama sayesinde onları kontrol edebileceksiniz. Sesleri dinleyebilecek ve kimlerle ne görüştüklerini öğrenebileceksiniz. Bu da olası tehlikelere karşı önlem almanızı sağlayacaktır.
Yapılan araştırmalara göre uyuşturucu kullanım yaşı 12’ye kadar indi. Bu durum gidişatın vahim olduğunu gösteriyor. Özellikle terör örgütlerinin çocukları daha çok küçük yaşlarda uyuşturucuya alıştırma yönünde hamleleri var. Eğer ki çocuğunuzun bu tür kötü alışkanlıklara karşı kendini savunamayacağını ve dışarıdan gelecek tehlikelere karşı korunmasız olduğunu düşünüyorsanız bu yazılım tam da size göre. Telefonuna indirdikten sonra kolayca ortam dinleyebileceksiniz. Ayrıca konum takibi yapabileceksiniz. Böylece çocuklarınızın nerede olduklarını görebileceksiniz. Uygulama yanında pek çok farklı avantajı da getiriyor.

Önemli !
Yazılım çocuk takibi için yapılmıştır. Eş, iş ortağı, personel, arkadaş vb durumlarda kullanılmasından firmamız sorumlu değildir.

Firma Bilgileri

Turko Bilişim Bilgisayar
0 (312) 242 1255 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 00:08 CEVAPLA

    Evet bir sefer bu yazılımdan bir arkadaşım kullanmıştı. Bir hayli etkili

  • Berk Özcan 19 Nisan 2020 13:40 CEVAPLA

    Doğru kullanılırsa bu uygulama ebevenyler için gayet yararlı. Çocuk takibini bu dönemlerde daha sık yapmalıyız, artık internet çok kolay ulaşılabilen bir okyanus. Bu okyanusun içinde çocukları yalnız bırakmamak ve korumak gerekiyor. Uygulamayı güzel buldum…

  • merve tufan 19 Nisan 2020 16:17 CEVAPLA

    Bu gibi şeyler gerçekten şeytan işi şeytan dolduruyor yani. Böyle programlar çıktıkça boşanma veya ayrılma sayıları da artacak gibi. Yakalanmadan yapılırsa ne ala.