• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

21 Kasım 2018 11:07

Mobilya Seçerken Düşünün!

Mobilya Seçerken Düşünün!

Mobilya seçmenin birçok yolu vardır. Bazen insanlar mantığını kullanır bazen de duygularıyla hareket eder mobilya seçimi için. Fakat mobilya seçerken göz önünde tutulması gereken bazı şeyler var.

 

Duygular yanıltabilir

Duygular genelde mobilya seçimi için yanıltıcı olabilir. Bir mağazada beğendiğiniz mobilya o an için sizi tamamlıyor gibi görünse de sonradan sizi pişmanlıklara sürükleyebilir. Bu yüzde geçici olabilecek duygulara aldanmamak iyi bir fikir olabilir.

 

Görünüş vazgeçilmez değildir

Mobilya seçerken mobilyanın görünüşünü ön plana çıkarmamak gereklidir. Yalnızca mobilyanın görünüşüne göre seçim yapmak bir hata olabilir. Mobilyalar bir süs eşyası değildir. Mobilyalar uzun süre kullanacağınız ev eşyası anlamına da gelmektedir. Bu yüzden doğru seçim yapmak önemlidir.

 

Evinize göre

Mobilya seçerken birçok etken göz önünde bulundurulduktan sonra evinizi de aklınıza getirmelisiniz. Eviniz mobilya seçimi için çok önemlidir. Her yönden beğendiğiniz mobilya size hitap ediyor olsa da tam anlamıyla evinize uyumlu olmayabilir.

 

Kaliteye odaklanmak

Kalite birçok seçeneğin önüne geçebilir. Çoğu şey geçici olabilir. Beğeni, görünüş, konfor… Fakat kalite vazgeçilmezdir. Kalite sizi mobilyaya aşık edebilir. Özellikle bu kalitenin içinde tercih ettiğiniz firmanın satış öncesinde ve sonrasında verdiği destek de önemlidir.

 

Renkler ve zevkler

Renk mobilya için önemlidir. Eğer almak istediğiniz mobilyanın tasarımı hakkında bir fikre vardıysanız renk hakkında düşünmeye başlayabilirsiniz. Mobilya rengi birçok açıdan doğru seçilmesi gereken bir seçenektir. Bu konuda da diğer mobilyalarınızı ve evinizi düşünmek zorundasınız.

Firma Bilgileri

Çayyolu Koltuk Döşeme
0 (312) 239 1112 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • merve tufan 19 Nisan 2020 21:24 CEVAPLA

    Evet mobilya seçerken çok iyi düşünmek gerekir. Çünkü hep onunla yaşayacaksınız yanı 2 senede bir değiştirenler için geçerli değil tabi. Ama çok değecek zevkinize göre bir şey alın ki sonradan vazgeçmek zor olmasın.