• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

10 Şubat 2021 21:39

Yaşamkent Polis Karakolu

Yaşamkent Polis Karakolu

Yaşamkent Polis Karakolu Çayyolu’nda bulunduğu mevki yaşamkent mahallesi 3412 Caddede olup biz bölge halkının can ve mal güvenliğini her daim koruyup kollamak için hizmet vermektedir.  Yeni yapılan karakol binası Kalekol özelliklerinde olup her türlü teknoloji ve güvenlik hizmetleri ile donatılmıştır.

Güvenlikten ve Zamandan Taviz Yok

Karakolu, biz alocayyolu ekibi olarak bir kaç kez aradık, güvenlik açıklarımızla ilgili sorduğumuz sorulara ve başka diğer merak ettiğimiz bölge ile ilgili sorularımıza, nazik ve mantıklı cevaplar aldık. Konuştuğumuz memur beyle; diyelim ki Konutkent mahallesinde olduğumuzu şimdi şuan burada bir hırsızlık olayın meydana geldiğini, sizi arayıp bu durumu bildirdiğimizi ve ne kadar sürede burada olacaklarını sorduğumuzda, aldığımız cevap  5 dakika idi. Çayyolu, Ümitköy, Yaşamken, Dodurga, Beytepe ve komşu semtlerinde nerede olursanız olun anlık gelişen olayların ihbarı sonucu en fazla 5-10 dakikada olay yerinde olduklarını, Yaşamkent polis karakolunun bizlerin can ve mal güvenliğini göz kırpmadanb ve taviz vermeden savunduklarını söylediler.

Firma Bilgileri

Çayyolu Polis Karakolu
0 312 447 94 85 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • abuzer kadayıf 28 Şubat 2021 18:18 CEVAPLA

    Yaşamkent polis karakolunda bulunan ekip, ciddi anlamda anlayışlı ve yapıcı. Can ve mal güvenliği ile ilgili tedirgin olduğumuz durumlarda ellerinden geleni yapıyorlar. Çayyolu’nda bulunan yaşamkent mevkiindeki karakol o çevrede bulunan birçok olaya anında müdahale ediyor ve olayları kısa sürede dindiriyor.