• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

8 Temmuz 2019 12:42

Kuaförümü Nasıl Büyütebilirim?

Kuaförümü Nasıl Büyütebilirim?

Kuaförler özellikle kadınların kişisel bakımı konusunda büyük bir yer edinmiştir. Öyle ki kadınlar alışık olduğu kuaförü değiştirmek konusunda çok şüphe duyarlar. Bunun aynı doğrultuda işletme sahipleri de varolan müşterilerinden vazgeçmek istemezler. Sıradan bir alıcı-satıcı ilişkisinin dışına çıkan kuaför-müşteri ilişkisi duygusal bir bağ oluşturmuştur. Peki bir kuaför işletmecisiyseniz ve işletmenizi nasıl geliştireceğiniz hakkında bilginiz yoksa ne yapmalısınız. Bu yazıyı okumaya devam edin… Sizler için bazı önerileri listeledik.

 

İşletmenizin iç mimarisi

İç mimari, işletmenizin iç dekorasyonu müşterileriniz için aydınlatıcı bir ışık olmalıdır. Birçok müşteri sırf dekorasyonunu beğenmediği için bir işletmeyi ikinci kez tercih etmekten vazgeçmektedir. Bunun için profesyonal iç mimarlar ile çalışabilirsiniz. Tabi bu dekor işlemine seçtiğiniz oturma grupları, sandalyeler de dahildir. Sandalyelerinizi müşterilerinize uygun olacak şekilde yenileyin.

 

Profesyonel çalışanlar

İşinizi büyütmeniz için profesyonel çalışanlarla çalışmanız önemlidir. Bunun için yeni stilistler, estetistikçilerle çalışmaya başlayabilirsiniz. Şüphe yok ki kaliteli çalışanlar her zaman müşteriyi işletmelere bağlar ve daha çok müşterinin işletmenizi tercih etmesinin önünü açar.

Harcamalar

Para harcamadan para kazanma hayali başlı başına bir yanlıştır. Eğer bir işe başlıyorsanız para harcamayı göze almalısınız. Para harcayarak para kazanabilirsiniz. Ancak yapmanız gereken doğru yatırımları doğru zamanda bulmanız gerek. Zaman zaman yeterli sermayeye sahip olmayabilirsiniz ancak bu durumda da ödünç sermaye oluşturmaktan çekinmeyin. Doğru harcamalar doğru kazanç kapısını açacaktır.

 

Çayyolu semtinde yer alan kuaför hizmeti veren firmaları Çayyolu Kuaför kategorisi altında inceleyebilirsiniz.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 03:01 CEVAPLA

    Bayanlar bakımlarına dikkat ediyorlar. Genellikle bu konularda uzman firmaları tercih ediyorlar

  • merve tufan 19 Nisan 2020 18:06 CEVAPLA

    Kuaför bence küçük olunca küafördür. Yani çok kesime hitap edipte makul yerden olmamak gerekir. Mesela mahallenizde unlu bir kuaförsünüzdür ve yeriniz kalmaz müşteri almaya bunlar için bir şey demiyorum ama eğer markanız yoksa bence hiç kuaför salonunuzu büyütme riskine girmeyin.