• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

4 Aralık 2022 19:30

Koltuk Döşeme Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Koltuk Döşeme Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Koltuk Döşeme Öncesi Bilinmesi Gerekenler; Tasarımcılar olarak benzersiz ve özel parçaya yatırım yaparken, malzemelerin dayanıklı olmasını istediğinizi herkes kadar iyi biliyoruz. İster oturma odasında tekli bir koltuk döşetmek istiyor olun, ister büyük bir odanın üçlü kanepesi olsun, siz göremeseniz bile her bir ayrıntı önemlidir.  Kimi zaman bir dikiş, kimi zaman renk ve tasarım uyumu, kimi zaman da kumaş türü, bağlıca koltuk döşeme hizmeti sonunda elde edeceğiniz mobilyanızın kalitesi ve konforu üzerinde belirleyici faktörlerdir.

Koltuk Döşeme Firması ile Dekorasyon Detaylarını Görüşün!

Koltuk döşeme sanatı yüzyıllardır insanlar için var. Sipariş üzerine yapılan döşeme hizmeti süresince zanaatkarların deneyimi ve kullanıcın kişisel istek ve talepleri, gerçek sonucu etkiliyor.

Bir projeyi yerle bir ettiğinizde kumaşın altında sürprizler olabilir ama emin olun bulduklarınızı kopyalamak zorunda değilsiniz. Başkasının nasıl yaptığını beğenmediyseniz, kendi yaratıcılığınızı bir projeye enjekte edin. Döşeme hizmeti için anlaşmayı düşündüğünüz firma ile kişisel zevk ve tercihlerini paylaştığınız takdirde, gerekli talepleri karşılayacaklardır.

Peki ne tür tasarım detayları mevcut? Hangi tür kriterler hakkında fikirlerinizi paylaşmalısınız?

  • Kumaş rengini seçin.
  • Kumaş türünü seçin.
  • Önceki döşemeden farklı olacak noktaları seçin.
  • Dikiş türü, dikiş şekli ve kavisler ile ilgili fikirlerinizi belirleyin.
  • Bütçenizi belirtin.

Bütçenizi Göz Önünde Bulundurun ve Tüm Alternatifleri Değerlendirin!

Belirlediğiniz bir bütçeye uygun malzeme, renk ve diğer tasarımsal özelliklerle ilgili bilgileri koltuk döşeme firmasından edinin ve belirlediğiniz bütçeyi aşmadığından emin olmak için firmadan taahhüt alın. Koltuk döşeme fiyatlarını belirleyen en önemli faktör, döşeme kumaş türü ve mobilyalarınızın yüzey alanı büyüklüğüdür. Kumaşın kalitesi arttıkça, kullanım süresi de artar. Bütçenizi sınırlandırmaktansa, daha kaliteli ürünlere ve kaliteli işçiliğe önem verin.

Çocuklar ve Evcil Hayvanları Göz Önünde Bulundurun

Döşemenizi küçükler, yani yapışkan parmaklar veya evcil hayvanlar kullanacaksa, lekeye ve çizilmeye – yırtılmaya dayanıklı kumaş türlerine yönelmeniz gerekir. Pek çok kumaş türü suya, yağa ve lekelere karşı dirençlidir ve bu da onları mükemmel seçenekler haline getirir. Bu tür kumaş türleri size daha fazla dayanıklılık sağlar. Aynı şekilde suya, yağa ve lekelere karşı dayanıklıdır ve koruyucu teknolojisi kokuları ve bakteri üremesini engeller.

Kumaş Dayanımı Önceliklerinizden Olsun

Bazı kumaş türleri yüksek sürtünme katsayılarına ve uzun süreli kullanıma dayanacak şekilde üretilmiş olsa da, eskime söz konusu olduğunda deri benzersiz bir istisnadır, çünkü giydikçe daha da güzelleşir. %100 sırçalı, anilin boyalı deriden üretilen seçimler, mobilyanızı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız son derece mantıklıdır.

Lüks ve Doku Tarzınızı Yansıtsın

Tiftik ve Pamuklu Kadife dahil Buklet, Keten ve Kadife özellikle yüksek ve lüks seçimlerdir. Hâlâ dayanıklı ve güçlü olmasına rağmen, bu kumaşlar havadar, boğucu bir dokunuş hissine sahiptir ve inanılmaz derecede yumuşaktır. Bu kumaşlar, lekelere karşı daha az tolerans ve göz alıcı, zarif bir görünüm ile etkilemek için yapılmıştır.

 

 

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.