• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

21 Kasım 2018 10:52

Kişiliğinize Göre Oturma Grupları

Kişiliğinize Göre Oturma Grupları

Şüphe yok ki insanların seçimleri zevklerini yansıtır. Fakat mobilya seçimi konusunda kararsızlık yaşayan insanlar için bu yazıyı kaleme alıyoruz.

Rahatına Düşkünler

Eğer rahatınıza düşkün bir insansanız oturma grubu seçerken görünüşü ikinci plana atmalısınız. Özellikle geniş ve konforlu oturma grupları ihtiyacınızı karşılayacak düzeyde olabilir. Oturma grupları evde uzun süre birlikte zaman geçirdiğimiz ürünlerdir. Bu yüzden rahat olması diğer koşullara göre daha öne çıkmalıdır. Oturma gruplarında birçok ihtiyacımızı giderebiliriz. Bu yüzden konfor öncelikli seçeneğimiz olabilir.

 

rahat mobilya

Seçenek İsteyenler

Birçok insan küçük şeylerden büyük anlamlar çıkarmak isteyebilir. Fonksiyonel oturma grupları bu ihtiyacınızı karşılıyor. Açılır-kapanır gibi özellikleri olan mobilyalar ev dekorasyonuna da uygun dizayn edilebiliyor.

 

fonksiyonel mobilya

 

Sakinliği Sevenler

Yoğun hayat temposundan sıkılmış insanlar sakinliğe sığınmak isteyebiliyor. Yaşadıklarımızdan ziyade mobilya seçimlerimiz de sakinliğimizi yansıtabiliyor. Mobilyada yalın, sade seçimler de çoğu zaman sakinliği yansıtabilir. Özellikle minimalist yaşam yanlısı insanlar tarafından tercih edilen sade mobilyaların insanlar üzerinde sakinleştirici bir etkisi olduğu düşünülüyor.

 

sade mobilya

Çok sevdiğiniz koltuklarınızın, kanepelerinizin, sandalyelerinizin vs eskimesi, kırılması veya yanık gibi durumlarda ise imdadımıza her mahallede bulunan Bağlıca Koltuk Döşeme Firmaları bulunmakta olup bu firmalardan hizmet alabilirsiniz.

Firma Bilgileri

Bağlıca Koltuk Döşeme
0312 242 12 55 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 17:39 CEVAPLA

    Mobilya seçimi herkes için önemlidir. Hayatımızın belirli bir kısmını evimizdeki mobilyalarla geçirmekteyiz. Ondan sebep mobilya alırken şık,güzel ve rahat olmasını istemekteyiz. Alıp
    rahat bir şekilde oturup günün yorgunluğunu üstümüzden atmamız gereklidir. Bir koltuğun bile insan üstünde etkisi büyüktür.

  • merve tufan 19 Nisan 2020 21:27 CEVAPLA

    Sportif seven insanlar genel de puf olan koltuklar severler. Bence de en rahatı onlar. Sert koltuklardan kaçınmak gerekir. Ama sert yatak tercih edin. Yatak ayrı koltuk ayrı tabi.