• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

26 Haziran 2019 20:04

İşletmeniz Neden Büyümüyor?

İşletmeniz Neden Büyümüyor?

Küçük işletmeler genelde teknolojik atılım yapmakta zorlanmışlardır. Bu yüzden işletmeleri hakkında karar kalırken daha geleneksel yaklaşım sergiliyorlar. Yapılan anketlere göre işletme sahiplerinin sadece küçük bir kısmı başarıya ulaşmak için teknolojik atılımları gerekli görüyor. Ancak bilinen bir gerçek var ki teknolojik yatırımları zamanında yapan ve doğru şekilde uygulayan işletmeler başarıya çok daha çabuk ulaşıyor.

 

 

  • Dijital olarak gelişmiş işletmeler yüksek gelir artışına sahiptir

Teknolojinin akıllıca kullanılması işletmenizi geliştirmek ve daha çok müşteriye verimli şekilde ulaşmak için mükemmel bir yoldur. Bugünün dünyasında teknolojiyle arası iyi olan işletmeler kolayca başarıya ulaşabilir. Ancak unutulmaması gereken bir şey var ki, bu dijitalleşme süreci kısa süreli bir iş değil, uzun süre devam etmesi gerekli olan bir süreçtir.

 

 

  • İşletme sahipleri teknoloji için para ödemek istemiyor

Bazı teknolojik ekipmanlar veya teknolojik ödemeler işletme sahipleri için gereksiz bir yatırımmış gibi görünüyor olabilir. Hatta bu yüzden bazı işletme sahipleri bu alanda yatırım yapmaktan kaçınıyor. Ancak bilinmesi gereke bir gerçek var ki bu tür çalışmalar kısa vadede etkisiz gibi görünse de uzun bir süre içinde işletmenizin yükselişinde etkili olacaktır.

 

 

  • Müşterileriyle iyi bir ilişki içinde olan işletmeler her yıl gelirlerini %10 veya daha fazla artırıyor

Teknoloji küçük işletme sahiplerine müşteriler hakkında detayları öğrenmesini sağlayabilir. Müşterileriyle zaman geçiren, zamanını onların istek ve şikayetlerine ayıran ve işletmelerini müşterilerinin taleplerine göre optimize eden işletmeler her yıl büyüme oranını artırıyor.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Berk Özcan 19 Nisan 2020 15:02 CEVAPLA

    Belki reklam konusunda yetersizdir belki de insanların ilgisini çekmiyorsunuzdur. Müşterilerle ilgilenmekte önemlidir. Güvence sağlamalı ve iyi bir dil kullanmalısınız. Böylelikle daha çok müşteri çekip kazanç sağlayabilirsiniz.

  • merve tufan 19 Nisan 2020 20:27 CEVAPLA

    Tabi ki reklamsız ticaret, insanların ilgi odağı başta reklam. Derler ya bunlar ”reklam kokan hareketler” diye. İşte burada anlatılmak istenen tam da bu. Reklamsız işletme büyümez.