• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

18 Ağustos 2018 18:15

İşletmelerin İnternet Varlığı

İşletmelerin İnternet Varlığı

Çoğu şeyin internete dayalı olduğu bugünlerde internette yer almamak büyük bir eksi. Özellikle yeni girişimler internete dayalı pek bir şey yapmadıklarından büyük bocalama evreleriyle karşılaşıyorlar.

1970’li yıllarda başlayan internet devrimi ile birlikte bugün internet hayatımızın odak noktasında yer alıyor. Bir zamanlar adı sanı duyulmamış bir şey bugün fizyolojik ihtiyaçlarımızla birlikte anılır oldu.

İnternet kullanımıyla birlikte tam anlamıyla bir özgürlük ortamı meydana geldi. İnsanların fikirlerini çok daha özgür ifade edebilmesi, üstelik fikirlerini milyonlara duyurabilmesi internetin gücünü artırdı. Büyük kitlelerin varlığını da arkasına alan internet bugün de ülkemizde milyonlarca insanın uğrak yeri olmayı başardı. 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken bu iletişim ağıyla birlikte ticari hayatımızda da köklü değişikliler meydana gelmeye başladı. E-ticaret dediğimiz elektronik ticaretle birlikte bölgesel faaliyet gösteren işletmeler global pazarlara açılma imkanını buldu.
Son dönemde ulaşımın da kolaylaşması ile birlikte e-ticaret hizmetleri büyük oranda gelişti. Reel faaliyet gösteren işletmelerle yarışır hale geldiler. Hatta bazı alanlarda kendilerine büyük avantaj sağladılar.

Neden internet?

Büyük gelişmelerle birlikte artık her işletmenin internette yer alması bir zorunluluk haline geldi. Artık insanlar daha konforlu yaşamak istiyor. Almak istediği ürünü daha detaylı incelemek, güvenmek istiyor. İnternet bunu sağlıyor. Üstelik bir tek tık uzakta bulunan internet herkes için ulaşılabilir olduğu için gün geçtikçe hacmini büyütüyor.
Artık yeni bir teknoloji kültürünün de oluşmasıyla birlikte her işletmenin az çok internette yer alması gerekiyor.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.