• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

17 Ağustos 2018 20:50

İşletmeler İçin Whatsapp

İşletmeler İçin Whatsapp

İletişimin geçmiş yıllara göre çok daha önem kazandığı bugünlerde bazı teknolojik yapımlar da kendini güncellemeye başladı.

 

Bildiğiniz gibi artık Whatsapp isimli mesajlaşma uygulamasını bilmeyen yok. Büyük kitleler tarafından tanınan bu uygulama insanlar arasındaki iletişimi hızlandırıyor. Üstelik ücretsiz bir uygulama. Bugünlerde ise Whatsapp bir güncelleme yaparak sistemini işletme sahiplerine uygun hale getirdi. WhatsApp Business olarak tanıtılan Whatsapp’in son güncellemesi birçok işletme sahibi tarafından çok beğenildi.

WhatsApp Business Ne İşe Yarıyor?

  • WhatsApp Business ile işletmeler iş profili açarak müşterilerle arasında bir güven bağı kuruyor. Ulaşılabilirliğiniz çok daha kolay olduğu için müşterileriniz tarafından daha çok ziyaret edilebilirsiniz. Ayrıca iletişimi kolaylaştırdığınız için müşterileriniz sizin onları ciddiye aldığınızı anlayacaktır.
  • Whatsapp zaten pratik bir mesajlaşma uygulaması olduğundan müşterilerinizle iletişiminiz çok daha hızlı olacak. Pratik mesajlaşmak hem size zaman kazandıracak hem de müşterilerinizle aranızda güven bağı artacak.
  • WhatsApp Business ile şahsi numaranızı kullanmanıza gerek bile yok. Eğer isterseniz sabit hat numarası kullanarak da WhatsApp Business’a kayıt olabilir, müşterilerinizle mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.
  • Whatsapp kullanıcısı işletme yetkililerinin diğer bir sorusu ise aynı anda iki numara kullanabilmekti. Fakat Whatsapp bunu çözerek WhatsApp Business ayrı bir uygulama olarak tanıtıldı. Yani aynı anda hem kişisel hesabınızı hem de işletme hesabınızı kullanabiliyorsunuz.
  • WhatsApp Business da normal Whatsapp uygulaması gibi bilgisayar tarayıcısından kullanılabiliyor. Yapmanız gereken yalnızca web.whatsapp.com adresini ziyaret ederek gerekli doğrulama işlemini yapmak.

 

Whatsapp Business’ı Nasıl İndirebilirim?

Whatsapp Business’ı indirmek oldukça kolaydır. Kullandığınız telefonun uygulama marketine girerek uygulamanın adını yazarak indirebilirsiniz. Veya Whatsapp’in resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.
whatsapp.com/business

 


whatsapp business indir

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.