• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

10 Temmuz 2019 12:35

Dijital Stratejileriniz İle Zamanın Önüne Geçin!

Dijital Stratejileriniz İle Zamanın Önüne Geçin!

Küçük işletmeniz için bir web sitesine sahip olmak artık bir ayrıcalık değil. Bu nedenle online mağazanızın tam anlamıyla mükemmel olması gerekir. Hem kullanıcı deneyimi açısından hem de güvenli online ticaret gereksinimleri ve dijital pazarlama stratejileri açılarından siteniz kusursuz olmalıdır.

 

Güvenilir barındırma / Hosting

Çevrimiçi mağazanız sürekli kapalıysa satış yapamaz veya müşteri çekemezsiniz. Eğer web siteniz kısa bir süre için de olsa kapalıysa binlerce lira zarara girebilirsiniz. Potansiyel müşterilerinizi bir anda yitirebilirsiniz.

 

Yazılımı kendi başınıza veya üçüncü taraf bir sunucuya kurmak yerine, barındırılan bir e-ticaret platformunu kullanmak en iyisidir. Barındırılan bir e-ticaret çözümüyle, sunucunuz ve yazılımınız aynı şirket tarafından desteklenir. Bu, ortaya çıkan sorunları bulmak için çok daha hızlı hale getirir.

 

Markalaşma

Çevrimiçi mağazanızla bir marka oluşturmaya çalışıyorsunuz. Daha önce sizinle alışveriş etmiş olan herkes ve hatta henüz görmemiş olanlar için hemen tanınabilir olmak istiyorsunuz. Markalaşma, halk bilincine girmenin hayati bir parçasıdır. Web sitenizi, markanızın imajına uyacak şekilde tamamen özelleştirebilme becerisi, başarınız için çok önemlidir. Eğer bir tasarım gurusu değilseniz, endişelenmenize gerek yok. Bazı dijital pazarlama şirketleri, markanızı yerinde ve eksiksiz tutmak için logo, ambalaj, web tasarımı ve daha fazlasını bulmanıza yardımcı olabilir.

 

Kendi etki alanı adınız

Bir alan adının gücünü hafife almayın. Arama motorlarında arama yapmak için size yardımcı olacak ve mağazanızın kullanımını çok kolaylaştıracağı için kendinize ait bir tanesine ihtiyacınız var. Örneğin daha büyük bir sitenin alt etki alanındaysanız aynı sonuçları alamazsınız.

 

Arama motoru optimizasyonu

Arama motoru optimizasyonu (SEO), arama motorlarında sitenizi üst sıralara taşımanız ve daha fazla kişiye ulaşmanız için bir fırsattır . HTML meta etiketlerinin (sayfa başlıkları, resim alt etiketleri ve h1 başlık kullanımı gibi) tümü arama motoru sıralamalarınızda etkilidir. Sayfalarınızdaki içerik de son derece önemlidir ve her zaman en iyi SEO uygulamalarını siteniz için gerçekleştirmelisiniz.

 

SEO dostu bir e-ticaret platformu, kısa sürede arama motorlarında üst sıralara çıkabilir ve güzel bir kazanç kapısını açabilir.

 

Ödeme yapmanın birden çok yolu

Çevrimiçi alışverişin yaygın olmasına rağmen, tüm e-ticaret müşterilerinin yarısı, çevrimiçi alışveriş yapma konusunda hala endişeli. Haberler sürekli bize kimlik hırsızlığı, bilgisayar korsanlığı ve dolandırıcılık hikayeleri sunuyor. Bazı müşteriler yalnızca belirli bir ödeme seçeneğine güveniyor.
Ödeme seçeneklerinizi geliştirmek ve web sitenizle entegre hale getirmeniz müşterilerinizin kendilerini güvende hissetmesini sağlayacak.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Berk Özcan 19 Nisan 2020 14:30 CEVAPLA

    Dijital Dünya’da stratejiler son derece önemlidir. Zamanı iyi kullanmalı ve doğru işler yapmak lazım. Yapacağınız ticarete uygun alan adı almak mantıklı olabilir. Reklam verip SEO uygun içerikler yazılmalıdır. Gerisi kullanıcının ilgisini çekmeye kalmış bir şey…

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 15:15 CEVAPLA

    Aslında günümüz teknolojisinde her firmanın bir web sitesi ihtiyacı bulunmaktadır.Şu şekilde düşünmek gerekirse ” İşlek olmayan bir pasajda dükkan açtınız ne kadar iyi olursanız olun müşterilerin sizi bulması çok zor olacaktır.” Web siteniz varsa reklam çıkarak bölgenizde kendinizi ön sıralara çekip tanıtımını yaparak müşteri edinebilirsiniz. Yada bölgenizde öne çıkmış web sitelerine reklam vererek daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz.