• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

1 Nisan 2021 23:21

Cildinizde Paris Rüzgarları Estirin

Cildinizde Paris Rüzgarları Estirin

Cildinizde Paris Rüzgarları Estirin ! Paris denildiği zaman akla ilk moda tasarımı gelir ancak moda sadece “dönemin popüler giyim tercihleri” değildir. Moda dönemin popülaritesine göre yükseliş gösteren her şeydir. Sanat, tiyatro, müzik, edebiyat, giyim gibi bakımın da modası vardır ve siz de Paris Bakım Modasına ayak uydurmak istiyorsanız Bernard Cassiére’i denemelisiniz.

Anti-Ageing Zaman Durdurucu Cilt Bakımı

Cildin 35-40 yaşından itibaren ışıltısını, zindeliğini, sıkılığını kaybetmesi sonucu derinleşen ince mimik çizgiler sorununa çözüm olarak geliştirilen Bernard Cassière Zaman Durdurucu Bakım serisinde bulunan Argan ağacı yaprakları ve Anogeissus Leiocarpus kabuğu özleri cildin korunmasına, ışıltısını geri kazandırılmasına, kırışıkların açılmasına ve serbest radikallerle savaşmasına yardımcı olur.

Yağlı Ciltler İçin Limon Bakımı

İki maskeyi birleştiren arındırıcı tedavi kombinasyonu; yağlı, siyah noktalı, geniş gözenekli ve akne problemi yaşayan cilt tipleri için tavsiye edilir. Yağlı bölgeler maskesi; Süt proteinleri ve limon essnsiyel yağları cilt yüzeyindeki aşırı yağı ve kiri emer, siyah noktaları azaltır. Cilt tazelenir ve fazla yağdan kurtulur. Kuru bölgeler maskesi; İçeriğindeki su; cildi nemlendirir, pürüzleri giderir.
Sonuç: Kusurlarından kurtulmuş, parlamayan, sağlıklı, dengeli bir cilt.

Tedavilerimiz hakkında detaylı bilgi için bizlere firma bilgilerimizden ulaşabilirsiniz..

Firma Bilgileri

Dr Sevil Özkan
0 (312) 437 8555 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.