• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

3 Nisan 2022 21:39

Çayyolu’nda Trafik Kazasına Sebep Olan Kör Noktalar

cayyolu yunus market kaza

Çayyolu’nda Trafik Kazasına Sebep Olan Kör Noktalar

Çayyolu’nda En Çok Kaza Olan Kör Noktalarda Kazalar Olmaya Devam Ediyor.

Kör nokta; gökkuşağı İ. Ö. Okulu Çayyolu arka girişindeki hatalı viraj,
Kör nokta; Gordion yunus market kavşağı,

şimdi bir yenisi daha Ümitköy Teona sitesinden aşağı iniş kavşağı Ankaralılar caddesine doğru yapılan kaydırak gibi yol !

1.Kör nokta; öğütler market, spor toto spor salonu arası (cav cav parkı arasındaki 4 yol)
2.Kör nokta; Meksika caddesi Ümitköy muhtarlığı önü (muhtarımızı çabaları ile buraya trafik ışıkları konuldu)
3.Kör nokta; Yaşamkent gazi polikliniğinden gelen dörtlü kavşak (ne yazık ki burada bir bebeğimiz öldü şimdilerde utandıklarından buraya kasis hız kesici yaptılar)
4.Kör nokta; park caddesi kavşağı,
5.Uludağ kavşağı,
6.Koru Mesa plaza Bağlılca kavşağı,
7.Çayyolu merkez yunus market kavşağı trafik ışıkları (en çok kazalar burada oluyor)

daha birkaç tane daha var onları da siz yorum kısmına yazarak bilgilendirme yaparsanız seviniriz

Ümitköy Gordion konutları altına yunus market açılırken 2012 yılında bu marketin otoparkı var mı eyyy Yenimahalle belediyesi diye seslenmiştim. Otoparkı olmayan markete nasıl olur da ruhsat verirsiniz demiştim. Oto park olmayınca haliyle burada bir kalabalıklaşma v.s oluyor.

bu sırada zaten bir çok iş yeri açıldı trafik yoğunlaşıyor. Burada ki restoran kafenin müşteri araçlarını kamuya ait asfalta park eden vale çalışanları paraları götürsünler eee sonrada trafik daralınca kaza olsun. Gordıon avm nin önü de aynı vale cenneti oldu vesselam.

Ümitköy gordion konutları yunus market kavşağı çok tehlikeli trafik ışıkları konmalıdır. Bu kavşak çok değişik; karşıdan gelen, yandan çıkan, aracını parkeden , marketten çıkan burada kaza olmaması zaten mucize !

Şimdiye kadar onlarca kaza meydana geldi. Bu kavşakta kazalar da olmaya devam edecektir. Bir sahip çıkanımız olsa buraya acilen trafik ışıkları takılırdı zaten.

Şimdi burada ölümlü bir kaza olmadan acilen trafik ışığı takılmalıdır. En azından bir kasis hız kesici taktıralım. bir can’a mal olmadan ! hız kesici takıldı ancak kırık yerlerde sürünüyor.

bu arada gönüllü muhabirlerimizden gelen fotoğrafları da paylaşmak ve haberdar etmek sevindirici. demek ki takipçilerimiz bizi sıkı takip ediyorlar.

Fotoğraf “Şuayip Öz” tarafından çekilerek tarafıma iletilmiştir. Bu bilgilendirme için kendisine teşekkür ediyoruz

Çayyolu’nda trafik sorunlarının irdelenmesi, masaya yatırılması ve acilen çözüm bulunması için yetkililerimizi buradan uyarıyoruz.

“ilçe trafik komisyonu” toplanmalı, sorunlar tüm taraflar; kaymakamlık, emniyet, belediye, STK’lar, muhtarlar, yöneticiler ve halkın katılımıyla çözüme kavuşturulmalıdır..!

Yetkililere arz ederiz.

Paylaşım: Mehmet Güler

Firma Bilgileri

Çayyolu Haber Bülteni
0312 242 12 55 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.