• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

28 Ağustos 2019 21:55

Çayyolu’nda Gidilecek Kafeler

Çayyolu’nda Gidilecek Kafeler

Çayyolu semtinde ailenizle ziyaret edip, sohbet etmek isteyeceğiniz onlarca kafe bulunmakta. Sitemizde Çayyolu mekanlar kategorisini ziyaret ederek kendize uygun olan bir kafeyi seçerek ziyaret edebilirsiniz. Gittiğiniz kafe hakkındaki görüş ve önerilerinizi kafenin sitemizdeki sayfasına yorum olarak yazabilirsiniz.

 

Kafe kültürü insanların sosyalleşme ihtiyacının bir parçası olarak doğmuştur. Bu doğrultuda kafe sahipleri insanlara daha fazla hitap etmek için yöntemlerini geliştiriyor. Kafenin menü genişliği, kafenin dekorasyonu ve fiyatlandırması bir insanın yeniden ziyaret edip etmemesi için çok önemli bir unsur.

 

Hangi Kafeye Gitmeliyim?

Fiyat araştırması

Bir insan genelde bir kafenin sürekli müşterisi olmak ister. İnsanlar yapısı gereği alışkın olma durumuna isteklidir. İnsanlar kendilerine zaman zaman konfor alanı oluşturmaktan mutluluk duyarlar. Bunun için insanların kafede kendini evinde gibi hissetmesi gerekir. Ancak her şeyin başında fiyatlandırma geldiği için kafenin ücretlendirmesinin sizin için uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz.

 

Kafe konsepti

Kafelerin kendilerine ait bir konsepti oluyor. Siz kafeye girdiğinizde bu tarz sizi heyecanlandırıyor mu? Buna karar vermelisiniz. Örneğin, kitap-kafe türündeki mekanlar bazı insanların çok ilgisini çekiyor. Bu yüzden bu insanlar sürekli oraya gitmek isteyebilir. Siz de bu tür detaylara dikkat edebilirsiniz.

 

Müzik seçimi

Çoğu mekanda artık müzik sürekli çalıyor. Hayatın her yerinde olduğu gibi müzik çay, kahve içtiğimiz yerlerde de bizi yalnız bırakmıyor. Peki ziyaret ettiğiniz yerde dinlediğiniz parçalar size hitap ediyor mu? Bir arkadaşınızla sohbet ederken sevmediğiniz bir parçanın sürekli çalması sizin hoşunuza gitmeyebilir.

 

Konum

Gideceğiniz kafenin ulaşımı kesinlikle kolay olmalıdır. Örneğin, bir arkadaşınızı bulunduğunuz kafeye davet ettiniz fakat arkadaşınızın gelmesi gereken yer ulaşımı çok zor bir yerde. Bu durum sizi zora sokacaktır. Merkezi yerde bulunan kafeleri tercih etmeniz işlerinizi kolaylaştırabilir.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 00:54 CEVAPLA

    Fazla gürültü çıkarmayan Canlı müzik olan yerler tercihidir.

  • merve tufan 19 Nisan 2020 16:24 CEVAPLA

    Gayet sessiz mekanlar var. Bende canlı müzik sevmem mümkün olduğunca klasik düz arka fondan tını olabilir. Veya hiç olmasa da olur kuş seslerini tercih ederim.