• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

7 Temmuz 2019 16:17

Çayyolu Satılık Evler

Çayyolu Satılık Evler

Eğer Çayyolu’nda hayalinizdeki eve sahip olmak istiyorsanız Çayyolu İlanlar web sitesi sayesinde hayallerinize çok yakın olabilirsiniz. ilanlar.alocayyolu.com web sitesi biribirinden farklı yüzlerce ilanı siz Çayyolu sakinlerine listeliyor. Hemen siteye giderek ilanları inceleyebilirsiniz.

 

İnternette satılık ev aramak zorlu bir süreçtir. Bu kadar kolay erişimimiz olmasına rağmen, aradığımız evi bulamayacağımız düşüncesi sürekli bizi rahatsız eder. Bazen beğendiğimiz ev bütçemizi çok aşıyordur, bazen bütçemize uygun olan evi beğenmiyoruzdur ve bazen küçük bir pürüz bizi o evi almaktan alıkoyuyordur. Ancak bu süreçte yılmadan arama yapmak ve aradığınız evi için biraz daha mücadele etmeniz gerekebilir.

 

Hangi Evi Satın Almalıyım?

Eğer ev almanız için her şey tamamsa ve tek sorun hangi evi alacağınız ise çok da fazla korkanıza gerek yok. Yapacağınız aramaları daha sistematik yapmak size hem zaman hem de verim kazandırabilir. Öncelikle neyi istediğinizi iyi bilmelisiniz. Rastgele ev bakmak sizi oldukça yoracak bir eylemdir.

 

Bütçe – Bütçeniz tam olarak nedir ve bütçenizde nasıl bir esneklik sağlayabilirsiniz. Bu önemli bir konudur çünkü ev alırken çoğu şey bütçeye dayalıdır. Bu yüzden keskin sınırlarınızı belirlemenizde fayda var.

 

Bölge – Ev ararken evi alacağınız bölgeyi özellikle düşünmelisiniz. Hangi bölge sizin için daha uygun, hangi bölgede ne gibi avatantajlarınız ve dezavantajlarınız var, beğendiğiniz bölgede ulaşım ve sosyal imkanlar nelerdir gibi sorulara yanıt verebiliyor olmanız gerek. Ayrıca çevrede bulunan okul, hastane gibi yapıları da göz önünde bulundurmalısınız.

 

Evin özellikleri – Satın alacağınız evin özellikleri birçok açıdan incelenmelidir. Özellikle iç ve dış olarak ayırabiliriz. Dış özellikler olarak bahçe, apartman gibi şeyleri değerlendirmelisiniz. Özellikle park yeri gibi gerekli bir yerin olmaması ileride sizi rahatsız edebilir. Ayrıca apartman aidatları gibi ekstra ödeme yapmanız gereken şeyleri de araştırmalısınız. Ayrıca eğer imkanınız varsa komşular hakkında bilgi almalısınız. Diğer tarafta ise evin iç özelliklerine bakmalısınız. Ev kaç odalı, kaç banyo ve tuvalet bulunuyor. Ev kaç yıllık ve o eve oturan kaçıncı kişi olacaksınız gibi soruların cevabını bulmalısınız. Bunun haricinden iç özellikleri değerlendirebileceğiniz birçok şey var. Fakat tüm bunları kişisel isteklerinize göre belirlemelisiniz.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 16:00 CEVAPLA

    Sitenizde ev alma konusunda çok açıklayıcı bilgiler vermişsiniz. iİlanlar sayfasında her bütçeye uygun evler var bu konuda ev alacak ve satacak kişilerin iyi bir fikir sahibi olacacağını düşünüyorum.

  • merve tufan 19 Nisan 2020 20:10 CEVAPLA

    Paranız varsa yatırım yapılmaya müsait yerler var gerçekten. Herkese tavsiye ediyorum. Alıp değerlendirebileceğiniz çok harika yerler var.