• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

1 Eylül 2019 15:02

Çayyolu Öğrenci Yurtları

Çayyolu Öğrenci Yurtları

Çayyolu öğrenci yurtları eğitim hayatına devam eden öğrencilerin barınma ihtiyacını sağlaması için hizmet veriyor. Öğrencilik hayatının şüphesiz ki en zor olduğu bu evrede, Çayyolu öğrenci yurtları idealist öğrencilerin geleceklerini sağlam temellere inşa etmeleri için onlara yardımcı oluyor.

Birçok üniversiteye yakınlığıyla bilinen Çayyolu semti, her yıl birçok öğrencinin yaşamak için en önemli tercihlerinden biri oluyor. Öğrenciler hayallerindeki üniversiteleri kazandıktan sonra akıllara en önemli sorunlar geliyor. Kalacak yer ihtiyacı… Ancak bu öğrenci hareketliliğini görmezden gelmeyen Çayyolu’nun sakinleri öğrenciler için kalacak yer problemini ortadan kaldırmak için çalışıyor. Çayyolu öğrenci yurtları kapsamında öğrenciler için kaliteli, temiz ve güvenli yerler oluşturmak için çabalıyorlar.

 

Öğrenci yurdu seçerken dikkat edilmesi gerekenler?

Öğrenci yurdu seçerken dikkat etmeniz gereken birçok unsur vardır. Öğrencilik hayatınızın daha kaliteli geçmesi adına bu kriterleri göz önünde tutmanızda fayda var.

Konum: Seçeceğiniz yurdun konumu çok önemlidir. Üniversiteye olan yakınlığı ve yurdun çevresindeki imkanlar bir öğrenci için cezbedici olmalıdır. Özellikle giriş-çıkış saatleri konusunda sorun yaşayan öğrencilerin akşam vakitlerinde yurtlarına dönebilmeleri için konum konusunda hassas olmakta fayda var.

Yurt hizmetleri: Her yurdun sağladığı farklı imkanlar vardır. Yurdu tercih etmeden önce alacağınız hizmetler ve bu hizmetlerin kalitesi hakkında düşünmelisiniz. Örneğin yetersiz internet bağlantısına sahip bir yurt sizin için birçok zorluğu beraberinde getirebilir. Ayrıca yurdun size sağladığı kalacağınız oda hakkında birçok şeyi sorgulamalısınız. Örneğin kaç kişi ile birlikte kalacaksınız, kalacağınız odayı seçebiliyor musunuz gibi.

Ulaşım: Öğrencileri ilgilendiren en önemli konulardan birisi de budur. Ulaşım imkanları bir yurdu tercih etmek için önemli bir unsurdur. Öğrenciler öğrencilik hayatları itibari ile birçok yere gitmek zorundadırlar. Bu yüzden ulaşım imkanlarının iyi seviyede olması gerekir.

Güvenlik: Bu kavram öğrencileri ve özellikle öğrencilerin ailelerini tedirgin eden bir durumdur. Başka bir şehre gelmiş ve henüz çevre şartlarını bilmeyen bir öğrenci için yurt güvenliğinin iyi şekilde sağlanmış olması gerekir.

 

Eğer Çayyolu’nda öğrenci yurdu arıyorsanız sitemiz üzerinden arama kısmına öğrenci yurdu yazarak istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 00:25 CEVAPLA

    Yurtlarda en önemli konu güvenlik hijyen ve güvenilirlik olmalı diye düşünüyorum

  • Berk Özcan 19 Nisan 2020 14:38 CEVAPLA

    Güvenlik bence altın konu. Öğrencilerin kendini güvende hissetmesi gerekiyor, sonra temizlik geliyor. Temizliği ara ara öğrenciler de kendisi yapabilir. Fiyatlarına gelecek olursak her öğrenciye farklı bir bedel çıkarılabilir ,öğrencinin sosyo-ekonomik durumuna göre…

  • merve tufan 19 Nisan 2020 16:02 CEVAPLA

    Öğrenci yurtları her geçen gün artıyor. Türkiye genelinde çok kapsamlı yurtlar var ve her geçen gün gelişiyor. Öğrenci çok ama yurtlara biraz daha katı kural şart.