• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

26 Kasım 2018 20:40

Çayyolu Koltuk Döşeme Firmaları

Çayyolu Koltuk Döşeme Firmaları

Koltuk döşeme işlemleri artık ilkel denilebilecek yollarla yürümüyor. Çayyolu koltuk döşeme firmaları çalışmalarını teknolojiyle buluşturdu. Her alanda hayatımızı etkileyen teknolojik gelimlere mobilya sektöründe de bize yardımcı etmeye devam ediyor.

 

Eğer kişisel bir yorum yapma gereği duyarsam 2018 yılı itibariyle mobilya fiyatlarında artışlardan söz edebilirim. Dolar kurunun artışıyla paralel midir bilinmez ama bugünlerde mobilya fiyatlar cep yakıyor. Haliyle müşteriler alternatif yollar aramaya başladı bile. 2. el mobilya satın almak, daha ucuz yeni ürünlere bakmak veya mobilyaları yenilemek önde gelen fikirler arasında. Fakat bu fikirlerden mobilya yenilemek daha mantıklı görünüyor. Çünkü mevcut mobilyadan farklı eserler çıkarmak  firmanın yeteneğine bağlı. Ayrıca diğer seçenekler de masaya yatırılabilir. Eğer hiç mobilyaya sahip değilseniz ikinci el mobilya satın alıp bunları koltuk döşeme firmaları aracılığıyla yeniliğe kavuşturabilirsiniz. Bu da ucuz bir yöntem fakat daha maliyetli olabilir.

 

Koltuk döşeme firmalarını tercih etmek daha karlı bir seçimdir. Mağazalarda mobilyalar çok daha pahalı olabiliyor. Bu firmalarda ise mobilya ustasıyla birebir görüşme imkanınız var. Ayrıca bu sizin daha esnek bir seçim yapmanıza olanak sağlıyor. Sonuç olarak mobilya ustasına istediğiniz şekilde direktif verebilir, hayal ettiğiniz mobilyaya sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 16:53 CEVAPLA

    Evet eski koltuklarınız kaplandığında yeni bir görünüme kavuşmaktadır. Bende bir sefer kaplama yaptırmıştım. Yapan usta iyi olduğundan dolayı çok güzel birşey ortaya çıkmıştı. Renk seçim konusunu yapan kişiye bırakırsanız o size tecrübesinden dolayı karşınıza mükemmel bir tasarım çıkartabilir.

  • merve tufan 19 Nisan 2020 20:49 CEVAPLA

    Artık herkes bu yola başvuruyor bence de ne gerek var eğer mobilyanızı çok beğeniyorsanız ama yüzü eskidi diyorsanız bence bu tam size göre bir hareket. Hem bunun adı günümüzde retro.