• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

1 Eylül 2019 14:44

Çayyolu Halısaha Mekanları

Çayyolu Halısaha Mekanları

Çayyolu halısaha mekanları insanların zamanlarını güzel geçirmeleri için müşterilerini bekliyor. Son yıllarda özellikle çalışan insanların hayatının belli kısımlarında dostlarıyla keyifli vakit geçirmesi için halı sahalar önemli bir rol oynamaya başladı. Çayyolu halısahalar da bu ihtiyacı gidermek amacıyla çeşitli konseptlerde hizmet veriyor.
Her insan şüphesiz ki spor yapmaya ihtiyaç duyar. Spor insanın fiziksel problemleri için iyi geldiği gibi ruhsal rahatlığa ulaşmak için de önemli bir kavramdır. İnsanlar hayatları boyunca pek fazla spor yapma fırsatı bulamıyor. Okul çağında insanlar spor yapmak için çeşitli imkanları kolayca bulabilse de yaşın ilerlemesi ve insanların iş için vaktinin çoğunu kullanması sebebiyle spor için yeterli zamanı ayıramıyorlar. Bazı insanlar spor yapma ihtiyacını spor salonlarında gidermeye çalışsa da bazı insanlar bu tür bir etkinliği sıkıcı bulabiliyor ve spor salonlarında sürekliliklerini sağlayamıyorlar. Problemin böylesine göze çarptığı dönemde ise halısaha hizmetleri insanlar için kurtarıcı bir yöntem oluyor.

Ülkemizin büyük bir kısmı sportif faaliyetler içerisinde futbolu seviyor. Dünya kıyaslamasında da ülkemiz futbolseverlik sıralamasında ilk başlarda bulunuyor. Hal böyle olunca insanlar spor yapmak ve ruhsal rahatlığa erişmek için halısahaları tercih ediyor. Çünkü halısahalar yalnızca insanların hareket etmesini sağlamıyor, ayrıca insanların birlikte bir arada bulunmasını ve spor müsabakası sırasında çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunarak psikolojik olarak iyi bir durumda olmalarını sağlıyor.

Halısahalar insanların belirli zaman aralıklarında bir araya gelmelerini kolaylaştırıyor. İnsanların sosyalleşmesi için en önemli kavram ortak bir noktanın olmasıdır. Halısahada bir organizasyon için her takım için genelde yedi kişi gerekiyor. Karşı takımda da aynı şekilde oyuncu bulunuyor. Spor yapmak için bir araya gelen insanlar yoğun hayat temposundan kurtuluyorlar, geçici de olsa tüm dertlerini bir kenarı ya atıyorlar. Halısaha içinde insanlar yalnızca yapmak istedikleri işe odaklanıyorlar yani futbol oynamak ve kazanmak. Halısahalar insanlara kazandırdığı bu kazanma işgüdüsünü hayatlarına da uygulayabilme imkanı sunuyor. Üstelik tüm bu hizmetler çok düşük meblalar karşılığında alınıyor.

Çayyolu semtinde takımınız için uygun bir halısaha arıyorsanız öncelikle sitemizde Çayyolu halısaha araması yapmayı unutmayın.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa Ovunc 19 Nisan 2020 00:38 CEVAPLA

    Halı sahalar olmasa insanlar spor yapmayı futbol oynamayı unutacak

  • Berk Özcan 19 Nisan 2020 14:36 CEVAPLA

    Çayyolu her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Mahalle olarak böyle halısahalarda maç yapmak güzel bir duygu. Haftasonu etkinlikleriyle daha çok insan halısahaya çekilebilir ama önce şu coronadan kurtulmak lazım…

  • merve tufan 19 Nisan 2020 15:58 CEVAPLA

    Halı saha alanları daha geniş yapılmalı. Bazen ben bayan olduğum halde alıyorum basket topumu basket atıyorum. Çok iyi geliyor strese birebir.