• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

27 Mart 2021 13:26

Çayyolu Elektrikçi

Çayyolu Elektrikçi

Çayyolu Elektrikçi Olarak Başlıca Hizmetlerimiz

Evler, iş yerleri, ofisler ve yaşam alanı statüsündeki herhangi bir yer elektrik sistemleriyle donatılmıştır. Bu sistemlerdeki herhangi bir arıza, hem hayatı zorlaştırır hem de insan sağlığını tehdit edebilir. Mevcut elektrik arızalarının acilen uzman kişilerce ele alınması, giderilmesi ve yaşam alanının güvenli hale getirilmesi gerekir. Sektörün öncü firmalarından birisi olan Çayyolu Elektrik Sevisi olarak, elektrik işinin ciddiyetini biliyor, müşterilerimizin karşılaştığı sorunları önemsiyor ve en hızlı şekilde 7 gün 24 saat destek sağlıyoruz. Hem konutlarda hem de ticari alanlarda profesyonel yaklaşımla şu sorunlarınıza çözüm sunuyoruz:

Anahtar ve Priz Sorunları

Ev elektrik tesisatında prizler ve aydınlatma anahtarları farklı hat ile çekilmektedir. Sigorta kutularında priz ve lambalar için farklı sigortalar kullanılmaktadır. Evinizdeki prizlerde elektrik varsa ve lambalar yanmıyorsa, anahtar bozulmuşsa, sigorta sürekli atıyorsa ve benzer problemlerden şikayetçiyseniz, bu tür sorunlarınız için Çayyolu elektrik firması olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Anahtarlar ve prizler dokunulamayacak kadar sıcaksa veya bir priz kıvılcım çıkıyorsa, kablo tesisatının onarıma ihtiyacı olup olmadığını veya armatürün değiştirilmesi gerekip gerekmediği konusunda firmamızdan destek talep edebilirsiniz.

Voltaj Dalgalanmaları

Voltaj dalgalanmaları, genellikle eski yapılarda ve kabloların zayıf olduğu binalarda görülen bir sorundur. Yağışlı havalarda yıldırımdan kaynaklı olarak elektrik hatlarında hasar söz konusu olabilir. Bunun yanında yıpranmış elektrik kabloları ve elektrikle çalışan kalitesiz cihazlar voltaj dalgalanmalarına neden olabilir. Bu şekilde bir sorundan şikayetçiyseniz, öncelikle tüm cihazlar prizlerden çıkarılmalı ve arıza tespiti yapılmalıdır.

Sık Sık Sigorta Atması

Mikrodalgalar ve saç kurutma makineleri gibi yüksek voltajlı ürünlerin kullanımı ve aynı kaynaktan güç tüketen ürünlerin kullanımı sigortaların atmasına neden olabilir. Çayyolu elektrik ustası olarak adresinize ulaştığımızda ilk olarak sigorta atmasına neden olan faktör tespit edilir. Gerekirse tesisatta iyileştirmeler yapılır veya sigorta kutusunda değişikliklere gidilebilir. Sorunun nedeni arızalı bir cihaz ise bu cihazın ayarları kontrol edilir ve kullanılmaması önerilebilir.

Işıkların Çok Parlak ve Loş Olması

Evlerde en sık karşılaştığımız sorunlardan birisi de ışıkların çok parlak veya loş olmasıdır. Bu sorunun iki olası nedeni vardır. Ya farklı watt değerlerine sahip ışık türleri kullanılıyor olabilir ya da ana nötr bağlantılarında bir sorun olabilir. Her iki durumda da profesyonel bir elektrikçi tarafından destek alınmalıdır. Eğer bu sorun tamir edilmezse ev için farklı arızaları beraberinde getirebilir.

Faz Sorunları

Evlerin bazı odalarında elektrik olup, bazı odalarında olmaması faz sorunlarına işarettir. Aynı şekilde bu sorun apartman genelinde de görülebilir. Bazı dairelerde ve katlarda elektrik varken, diğerlerinde elektrik olmayabilir. Sebebi, eve giden 3 fazdan 1’inde veya 2’sinde sorun olmasıdır. Genellikle elektriği olmayan birimler, sorunlu olan fazdan beslenmektedir. Faz sorunları şebeke problemlerinden de kaynaklanıyor olabilir. 3 fazlı sistemlerde nötr bağlantılar gevşemiş, kopmuş veya eskimiş olabilir. Ankara elektrikçi olarak firmamızla iletişime geçtiğiniz takdirde, faz sorunlarını alanında uzman elektrikçilerimizle çözüme kavuşturabiliriz.

Anahtar Bağlantısı Sırasında Vızıltı Olması

Anahtarlar ve prizler her yük şartında sessiz çalışmalıdır. Eğer anahtara basıldığında veya priz kullanıldığında herhangi bir uğultu ve vızıltı gibi bir ses duyarsanız, elektrik bağlantısı kapatılmalı ve profesyonel bir elektrikçiye danışılmalıdır.

Yanıp Sönen Lambalar

Yanıp sönen ışıklar genellikle bir güç dalgalanmasını gösterir. Bu güç dalgalanmalarının mutlaka doğal bir felaket nedeniyle ortaya çıkması gerekmez. Büyük olasılıkla, cihazlarınız elektrik sisteminin kaldıramayacağı bir talepte bulunmaktadır. Bu dalgalanmalar hem cihazlarınız hem de prizler ve anahtarlar üzerinde olumsuz etki yaratabilir. Yanıp sönen ışıklar sık ​​görülen bir durumsa, evinizdeki kabloları yenilemeyi düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Bu tür sorunlarınız için Çayyolu elektrik dükkanı olarak firmamızdan destek talep edebilirsiniz.

Çayyolu 24 Saat Acil Elektrik Hizmetleri

Çayyolu Acil Elektrikçi olarak, elektriksel bir acil durumdan kaynaklanabilecek rahatsızlık, tehlike ve sorunların ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. 24 saat acil elektrik hizmetlerimizle, müşterilerimizin adreslerinde etkili ve hızlı çözümler sunuyoruz. Elektrik sorunu yaşamanızın birçok nedeni olabilir. Aşırı yüklenmiş devreler, açık veya gevşek kablolama, sigorta arızası, yıpranmış tesisat, vb. çok çeşitli nedenlerden dolayı evinizdeki elektrikli aletlerin kullanımında sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Büyük veya küçük her türlü elektrik sorununuzu ekonomik ve hızlı bir şekilde ele alıyor, teknik bilgi ve deneyimimizle, profesyonel ekipmanlar kullanarak çözüyoruz. Adresinizde gerçekleştireceğimiz elektrik tamir ve tadilat işlemlerinde şu türde hizmetler sunuyoruz:

  • Sorunu Tespit Etme: Elektrikçilerimizin deneyimi ve eğitimi, sorunları hızlı bir şekilde görmelerine olanak tanır.
  • Sorunu Giderme: Çayyolu elektrikçi firması ekiplerimiz, yaşadığınız sorunları tespit ettikten sonra gerekli olan işlemleri gerçekleştirerek şikayetlerinizi sonlandıracaktır.
  • Onarım: Çeşitli konut ve ticari elektrik sorunlarınızı onarmak için gerekli donanıma sahibiz.
  • Kurulum: Yeni cihazların kurulumları, eskimiş tesisatların yenilenmesi, vb. kurulum gerektiren tüm işlemleri gerçekleştiriyoruz.

Firma Bilgileri

Çayyolu Elektrikçi
03122421255 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.