• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

30 Kasım 2019 13:01

Casus Yazılım

Casus Yazılım

* Cep Telefonları için, Dünyanın En Gelişmiş İzleme Yazılımı! Nerede Olursanız Olun, Cep Telefonunda Olup Biten Herşeyi Öğrenin!

* Android Mobil Cihazlar için gelistirilmis kullanımı kolay ve çok fonksiyonlu cep telefonu Android takibi yazılımı.

*İçerdiği fonksiyonlar itibari ile diğer alternatif yazılımlara kıyasla kullanıcısına en iyi performansı sağlayacak şekilde geliştirilmiş en fonksiyonlu cep telefonu kontrol yazılımıdır.

* Sadece Android işletim sistemli akıllı cep telefonları için kullanılabilir dolayısıyla ios ve/veya symbian gibi Android harici işletim sistemi ile çalışan cihazlar için uyumlu değildir.

* Kontrol yazılımının özellikleri arasında bir çok fonksiyon bulunmaktadır, bu fonksiyonlar ile telefonunun takibini oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkündür.

* Telefon takip Yazılımının sizlere sağlayacağı özellikler oldukça geniş, bu özellikleri Cep Takip yazılımında birleştirdik..

* Cep kontrol yazılımının mevcut diğer fonksiyonlarını kullanabilmek için tek yapmanız gereken yazılımı hemen android cihaza yükleyip test etmektir. Cep kontrol yazılım kendisine oldukça güvenmektedir.

* Android Cep Takip Telefon Programı ile sevdikleriniz her zaman gözünüzün önünde ! Tam 2 dakikada çok kolay yükleyebilirsiniz.

* Telefon dinleme, Cep izleme ve telefon takip üzerine yıllardır geliştirdiğimiz yazılımlarımız ile siz değerli müşterilerimizin hayatına kolaylıklar getiriyoruz.

* Öncelikle müşteri memnuniyetini ele alıyoruz ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde en iyi Telefon programını sizlere sunuyoruz.

HER MÜŞTERİ BİZİM İÇİN DEĞERLİ Nedeni ise; sevdiklerinizi en az sizin kadar düşünüyor, olmamızdır…
Cep kontrol Programı, En etkili Android telefon dinleme, telefon takip, ortam dinleme gibi gelişmiş özelliklerin hepsini bir araya getirdik.Telefon yazılımı ile artık içiniz rahat!

Firma Bilgileri

Turko Bilişim Bilgisayar
0 (312) 242 1255 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 00:11 CEVAPLA

    Ya aslında sakıncalı bu casus yazılımlar. Özel bir şey bırakmıyor insanın hayatında. Ama çocuklarınızı takip etmek için kullanılabilir.

  • Berk Özcan 19 Nisan 2020 13:52 CEVAPLA

    Konuyu okuduktan sonra anladığım kadarıyla uygulamayı karşı tarafında yüklemesi gerekiyor. Çünkü veritabanının onu bulması lazım mantıken. Doğru ve iyi niyetli kullanımda faydalı bir uygulama bence…

  • merve tufan 19 Nisan 2020 16:13 CEVAPLA

    Bu yazılım casusluk programı bence çok özel hayata müdahale değil mi sizce de? Yani ne bileyim insan merak ediyor tabi ama bilmek mi iyi bilmemek mi bilemedim. Bir tanıdığım bildiği halde şaşkın bilmese daha mı iyiydi? bunu çok sorguladım.