• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

13 Temmuz 2019 12:24

Bayramlarda Gelirlerinizi Artırın

Bayramlarda Gelirlerinizi Artırın

Bayramlar bir milleti ortak bir noktada buluşturan bulunmaz fırsatların günüdür. Biz de öyle şanslıyız ki ülkemizde birçok bayrama sahibiz. Bu bayramlarda insanlar bir araya geliyor ve günlük hayatın monotonluğundan bir nebze kurtuluyoruz. Peki bu bayramlarda hem insanların dikkatini çekmek hem de kazancımızı artırmak için ne yapabiliriz? Sizler için listelediğimiz önerilere göz atın!

 

Dikkat çekin

Özellikle bazı bayramların unutulmaya yüz tuttuğu bu günlerde bayramın önemini insanlara vurgulayarak dikkat çekebilirsiniz. Özellikle sosyal medya hesaplarınızda bayrama özel gönderiler oluşturarak insanları bayramlara karşı tutumunuzdan haberdar edebilirsiniz. Bu tür duyarlılık insanların dikkatini çekecektir. Buna ek olarak işletmenizde bayrama özel dekoratif öğeler bulundurabilir, bunları insanların göreceği şekilde düzenleyebilirsiniz. Özellikle internet varlığınız için logonuzu bayramlara özel düzenleyebilirsiniz.

 

Özel ürünler

Her bayramın kendine özel bir konusu var. Siz de bu konseptleri değerlendirerek müşterilerinize özel ürünleri sunmayı düşünebilirsiniz. Bu biraz zaman alacak bir süreç gibi görünse de eğer bayramlara hazırlıklı olabilirseniz bu fırsatı kaçırmamış olacaksınız. Bayramlara özel sunduğunuz bu ürünler ziyaretçilerinizin dikkatini çekecek!

 

İndirimler/kampanyalar

Bayramlar özel günlerdir ve bu yüzden birçok marka bu güne özel indirimler hazırlar. Siz de bayramlarda dikkat çekmek için özel kampanyalar oluşturun. Hatta üzerinde titizlikle çalışılmış kampanyalar oluşturun ki müşterilerinizin aklında yer edinin.

 

Ücretsiz hizmetler

Bayramlar insanlara sıcak davranışlar sergilemek için güzel bir şanstır. Bu yüzden ziyaretçileriniz için ücretsiz hizmetler sunarak onların takdirini kazanın. Bu sayede insanlar işletmenize karşı sempati kazanacaktır. Ayrıca bayramlarda işletmenizi ziyaret eden insanlar için özel ikramlar hazırlayabilirsiniz.

 

Bayram galerisi

Şüphe yok ki çoğu insan fotoğraf çekilmeyi seviyor. Siz de bu fırsattan yararlanarak işletmenize özel bir bayram galerisi oluşturabilirsiniz. Müşterilerinizle çekildiğiniz bayram temalı fotoğrafları anı olarak saklayabilir, sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Bu davranış işletmeniz ile müşterileriniz arasında ailevi bir bağ kuracaktır.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 01:46 CEVAPLA

    Bayramlarda gelirleri arttırmak için bol bol el öpmek lazım. Bırak korona virüsü bu bayram cocuklarin gelirlerini düşürecek.,