• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

13 Mayıs 2019 13:14

Bayanlara Özel Kişisel Bakım ve Nail Art

Bayanlara Özel Kişisel Bakım ve Nail Art

Ankara’da hizmet veren Nail Art ve Bayanlara özel kişisel bakım denildiğinde bizim aklımıza Çayyolu Yaşamkent‘de bulunan Esma ve Sema kız kardeşlerin Güzellik Merkezi geliyor.

Neden diye soracak olursanız eğer; Kendileri bu konu üzerinde yurt dışında eğitim almış ve uygulamaları ile de burada kendilerini ispatlamış olmalarıdır. Ayrıca 2014 yılından 2017 yılına kadar kendileri ile komşuluk hukukumuz olmuştur. Gördüğüm kadarı ile işlerini o kadar iyi ve kaliteli yapıyorlar ki sabah 8, akşam 10 ful çalışıyorlar. Şahit oldum bazen yoğunluktan dolayı gelen müşterilerine bir kaç gün sonraya randevu verebiliyorlar. Buda; işlerini ne kadar kaliteli yaptıklarını gösteriyor bizlere.

Şimdi merak edenler vardır. Nerede bu Esma ve Sema kız kardeşler ? Neler yapıyorlar diye..
O zaman buyurun 🙂 ==> Esma Sema Güzellik Merkezi

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa ovunc 19 Nisan 2020 16:42 CEVAPLA

    Güzel olmak her bayanın önde gelen tercihleri arasındadır. Kişisel bakım bu yüzden öne çıkmaktadır. Bu konuda eğitim almış olan uzman kişilerce güzellik bakımının yapılması doğru seçim olacaktır Esma Sema Kardeşler eğitimlerini alıp bu işe kendilerini adamışlar.

  • merve tufan 19 Nisan 2020 20:30 CEVAPLA

    Fransız manikürünü veya bakımlı tırnaklara herkes sahip olmak ister elbette. Bakımsız kadın var biliyorsunuz ki çirkin asla yoktur. Bu güzellik merkezinde de çok iyi ve kaliteli bir hizmet sunuyorlar. Fiyatları da gayet uygun.