• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

7 Mart 2021 14:31

Ankara Parça Eşya Taşımacılığı

Ankara Parça Eşya Taşımacılığı

Ankara Parça Eşya Taşımacılığında birçok nakliyat firması arasından sizin için en uygun fiyatlı nakliyat firmasını bulabilir ve emniyetli bir şekilde eşyalarınızı taşıyabilirsiniz. Nakliyat firması ile görüştüğünüzde size ilk olarak oda sayısını sormaktadırlar. Oda sayısı önemlidir çünkü eşya hacmini tahmin etmeye çalışmaktadırlar. Nakliyat firması eşya hacmine göre kaç çalışanın gerekli olacağına, kaç araç gerekeceğine ve paketleme için ne kadar malzeme kullanılacağına karar vermektedirler. Evcil hayvan, kasa ve piyano taşınacaklar arasındaysa bunu ayrıca nakliyat firmasına belirtmenizi tavsiye ederiz.

Nakliyat firmaları ile taşıma süreci nasıl ilerler?

Nakliyat firması ile çalışmanın önemli bir diğer noktası ise eşyaların nasıl taşındığıdır. Nakliyat firmaları eşyalar için güvenli olabilecek kapalı kasalara sahip araçlarla nakliyatı gerçekleştirmelidirler. Seyir halindeyken yanlış yerleştirme sonucu eşyaların düşmesini ya da kırılmasını önlemleri gerekir. Çayyolu Nakliyat araçlarının kapalı çelik kasaları vardır. Özel olarak tasarlanan bu kasalar eşyalarınızın hasarsız taşınmasını sağlamaktadır. Araçların her seferinin ardından iç ve dış temizliği itinayla yapılmaktadır. Eşyalarınızın yükleme ve indirme sırasında hem oldukça temiz hem de oldukça güvenli olması sağlanmaktadır.

Taşıma günü seçme konusunda da size küçük bir öneri sunmak istiyoruz. Nakliyatınızın hangi gün olmasını seçmekte özgürseniz bunun hafta içi olmasını tavsiye ederiz. Hafta sonları nakliyat firmaları yoğun olabilmektedir. Bir yere yetişme kaygısı olmadan taşınmak istiyorsanız seçtiğiniz güne dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.

Merak ettikleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz!

Firma Bilgileri

Çayyolu Nakliyat
KİRALIK! 05427165898 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.