• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

22 Kasım 2018 18:25

2019’un Mobilya Renkleri

2019’un Mobilya Renkleri

Son birkaç yılda mobilyalarda farklı renklere yönelim hareketlerini görür olduk. Artık üretilen mobilyalar da düşünsel zenginliğimizi yansıtır düzeye geldi. Mobilya üreticileri mobilyaları eski, basmakalıp düzenden kurtarmaya çalışıyor. Hatta bu isteği tetikleyen şey ise müşterilerin farklı ürünler talep etmesi.

 

Önceleri mobilyalar karmaşık tercih edilirken artık daha minimalist tasarımlar tercih ediliyor. Bu tercihler de birebir olmasa da dolaylı yoldan renk seçimlerini işaret ediyor.

 

Night Watch rengi

Night Watch dediğimiz renk 2019 yılında mobilya severlerin ilgi odağı olabilir. Özellikle son dönemde duvar boyası olarak da kullanılan bu renk birçok kişi tarafından seviliyor. Ancak sofistike bir yapısı olan bu renk önyargıyla karşılaşmamıza sebep olabiliyor. Ayrıca doğallığı da yansıtan bu renk olumsuz yorumları gölgede bırakıyor.

 

Blueprint rengi

Blueprint rengi 2019 yılının gözde renklerinden biri olabilir. Bu renk hayal gücünü ve esnekliği anımsatıyor. Bu renk insanın içindeki hayal gücünü tetikliyor. Eğer hayal gücünüzün hayatınızda büyük bir yeri olduğunu düşünüyorsanız bu renk size göre.

 

2019 yılında derin yeşil, parlak turuncu gibi tonların gözde olabileceğinizi söyleyebiliriz. Belki bu renkleri gelecek günlerde mağazalarda görebileceğiz.

Firma Bilgileri

Çayyolu Koltuk Döşeme
0 (312) 239 1112 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Buse Koç 29 Mayıs 2019 18:27 CEVAPLA

    Mobilya renklerinde zaten parlak turuncu rengi en çok sevdiğim renklerden fakat Blueprint rengi benim favorim. Mobilya ve duvar rengi ile uyumlu olan renklerden en sevdiklerim. Çayyolu artık mobilyacılarla dolu hepsi rengarenk maşallah 🙂

  • merve tufan 19 Nisan 2020 20:55 CEVAPLA

    Mobilya renkleri genelde koyu renk olur ben koyu renkleri tercih ederim. Kontrast olması çok önemli. Görsel zevkler hep farklıdır. Ama moda olan koyu renklerdir.