• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

8 Nisan 2020 20:21

Çayyolu Ümitköy Yaşamkent Beytepe Corona Virüs Haritası

Çayyolu Ümitköy Yaşamkent Beytepe Corona Virüs Haritası

Çayyolu ve Civarı Semtler için Corona Virüs Hartası

Geçtiğimiz günlerde, il ve ilçelerde görülen corona virüs vakası haritasını, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık bakanı Fahrettin Koca paylaşılarak halkı bilgilendirmişti..  Bizde kendi semtimiz, Çayyolu ve komşu semtlerimiz olan; Ümitköy, Mutlukent, Yaşamkent, Koru, Konutkent, Alacaatlı, Bağlıca ve Yapracık bölgelerini de sizin için detaylı bir şekilde sizlere sunuyoruz..

Corona Virüs Haritasındaki Renkler Ne Anlama Geliyor ?

Çoğumuz bu haritayı gördük, peki bu Corona Virüs haritası içindeki renkler ne anlama geliyor?
Haritada; Kırmızı renkle gösterilen kişilerin durumu ciddi ve hastanede tedavi görüyor anlamı taşıyor.. Mavi renkle gösterilen kişilerin durumu orta seviyede, Mor renkle gösterilen kişilerin durumu ise evde izleme altında tutuluyor, Yeşil renkler ile gösterilen kişilerde virüs var ancak belirti ve şikayet yok, onlarda evde izolasyon ve gözlem altında tutuluyor..

Evde Kal Hayatta Kal

Dünyada hızlı bir şekilde artan bu corona virüs salgın hastalığı hayatı bir bir felç etti. Vakaların ve ölümlerin çok hızlı artış gösterdiği bu günlerde, sizin ve sevdiklerinizin üzülmemeleri için evde kal uyarısını dikkate almanızı hatırlatır yıllar boyu sağlıklı günler içinde yaşamanızı dileriz.. #EvdeKalÇayyolu #EvdeKalAnkara #EvdeKalTürkiye

Çayyolu Korona

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mustafa ovunc 18 Nisan 2020 22:57 CEVAPLA

    Her geçen gün haritadaki veriler artıyor. Allah bu konuda insanların yardımcısı olsun

  • Berk Özcan 19 Nisan 2020 12:09 CEVAPLA

    Diğer bölgelere göre Çayyolu daha az gözüküyor ama yine dikkat etmek lazım. Virüsün gücünü ancak temas ve hijyen kurallarına uyarak zayıflatabiliriz. Ankara Merkez daha sıkıntılı gibi gözüküyor.

  • merve tufan 19 Nisan 2020 15:31 CEVAPLA

    Ben buna pek inanmıyorum. Yani her taraf riskli sonuçta. Bence bu şekiller insanların kafasını karıştırır. Hani benim bölgemde yok demek ki az risk diye insanlarımız farklı düşünebilirler.