• Firmanızı Ekleyin, Şehrinizin Gözdesi Olun!

HABER DETAYI

17 Ağustos 2018 16:37

Yerel Firmalar İçin Reklam Önerileri

Yerel Firmalar İçin Reklam Önerileri

Yerel firmalar büyük firmalara göre daha şanslıdır. Çünkü bölgesel faaliyet gösteren firmaların reklamlarla müşterilerine ulaşabilme imkanı büyük firmalara göre daha kolaydır. Fakat bazı reklam stratejilerini izlemek gerekir.

 

 

Yerel Reklam Önerileri

Radyo Reklamları

İcadından bu günlere yıllar geçmesine rağmen popülerliğini hala koruyan bir kitle iletişim aracıdır radyo. Özellikle bölgesel radyo kanalları birçok yerel halk sakini tarafından takip edilmektedir. Yerel radyolara reklam vermek bölgesel faaliyet gösteren firmalar için vazgeçilmez bir fırsattır.

 

Gazete ve Dergi Reklamları

Yerel çalışmalardan bahsettiğimiz için gazete ve dergiler için de yerel çalışmaları gözeteceğiz. Bugün birçok semtin gazetesi ve dergisi yayımlanıyor. Bu baskı ürünlerine reklam vermek firmanızın prestijini artırabilir.

 

Sticker ve Magnet Baskı

Olağanüstü faydalar beklememekle birlikte yok sayılamacak etkisi olan bir çalışmadır. Firmanızın logosunun yer aldığı sticker ve magnetleri müşterilerinize dağıtabilirsiniz.

 

Sportif Faaliyetler

Her ne kadar diğerlerine göre dönüşüm oranı düşük olsa da sportif faaliyetlere dahil olmak, forma sponsorluklarına sahip olmak bölgesel olarak prestijinizi artırmanıza ekstra fayda sağlayacaktır. Halı saha organizasyonlarında forma baskılarında firmanızın adının yer alması faydalı olacaktır.

 

Televizyon Reklamları

Diğerlerine göre çok daha zor olan bir çalışmadır. Çünkü masraflı olacağı için ve her bölgede olan bir şey olmadığı için ulaşılabilirliği çok daha zordur. Fakat bölgesel televizyon kanalına sahip bir yerde bulunuyorsanız televizyon kanalına reklam vermek sizin için fayda sağlayabilir.

 

İnternet Reklamları

Google Adwords gibi reklam verecebileceğiniz sitelere kayıt olabilirsiniz. Facebook, Instagram gibi büyük sayfaları da göz önünde bulundurmakta fayda var. Veya bölgesel haber yapan blog, site gibi mecralara reklam verebiirsiniz. Şüphesiz ki internet çoğu çalışmadan daha etkili olacaktır.

 


Yerel reklam çalışmaları içinde önemli bir yer tutan bölgesel rehber sitelerine firmanızı ekleyebilirsiniz. Alo Çayyolu’na web sitenizi ekleyin.

Alo Çayyolu Firma Ekle

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.